Wimperextensions Nederland

4,9
488 reviews
Nijverheidsweg 23A, Soest, 3762EC
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
488 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prachtige wenkbrauwen ik ben dr erg blij mee,en wat een prettige behandeling. Mandy is echt een vakvrouw
Mooiste PMU tot nu toe. En Mandy is lief en gezellig.
Toon reactie salon...
Een nette schonnen zaak En erg goed in wat ze doet Super lief is mandy
Was helemaal goed. Blij met mijn wenkies😂
Ben weer mega blij!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mandy
Eigenaresse
5.0
252 reviews

Over

Al sinds 2012 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en help ik de klanten van mijn salon aan wimpers en wenkbrauwen waar zij trots op kunnen zijn. Je vindt Wimperextensions Nederland op de Nijverheidsweg 23a in Soest. De deur staat altijd open, dus kom gerust gezellig langs. Op 1 november 2012 behaalde ik mijn diploma Lash Artist. Vervolgens ben ik direct met Wimperextensions Nederland gestart. Ik ben thuis op mijn zolderkamer begonnen. Deze werd echter al snel te klein en besloot ik te verhuizen naar een mooie salon in Soest. Ik heb verschillende masterclasses gevolgd waardoor ik mijn klanten nog beter kan adviseren en behandelen, maar ook verschillende technieken kan toepassen. Naast wimperextensions ben ik ook Wenkbrauwstyling gaan doen om de look compleet af te maken. Ik laat mij regelmatig bijscholen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Omdat ik na 10 jaar toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik recent gestart met een nieuwe behandeling: Ombre Powder Brows (permanente make-up). Deze prachtige behandeling ligt in het verlengde met wat ik al doe en ben heel erg enthousiast over de resultaten.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Mandy

Professioneel20
Vakkundig18
Getalenteerd10
Deskundig10

Over

Wimperextensions Nederland
Nijverheidsweg 23A
3762EC Soest

Droom jij van een prachtige oogopslag door mooie, volle wimpers? Mandy is gediplomeerd in het zetten van wimperextensions en startte in 2012 de professionele salon Wimperextensions Nederland! Inmiddels voorziet ze bekend Nederland van mooie lange wimpers en komen mensen uit het hele land naar haar salon toe. Naast het laten zetten van wimperextensions door middel van de one-by-one of de 2D-6D techniek kun je hier ook terecht voor het laten harsen en verven van je wenkbrauwen.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
10:0013:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Wimperextensions Nederland

Wimperextensions Nederland is open maandag van 10:00 tot 18:00, van dinsdag tot donderdag van 09:00 tot 18:00 en vrijdag van 10:00 tot 13:30. Het is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Wimperextensions Nederland zijn: Wimperextensions, Wenkbrauwen harsen en Wimper permanent
De populairste behandeling, Wimperextensions, heeft een gemiddelde prijs van € 36,19.
Bij Wimperextensions Nederland kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt