WVDH Beauty - Uithoorn

Marijnenlaan 36, 1421NG Uithoorn
4,8
447 reviews
Marijnenlaan 36, 1421NG Uithoorn

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
447 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg prettig dat er zo veel extra maatregelen genomen worden ivm het coronavirus. In eerste instantie twijfelde ik om een behandeling te nemen om gevaar met besmetting te voorkomen. Ik durfde het risico aan omdat het echt nodig was om mijn wenkbrauwen bij te werken. Achteraf heb ik me voor niets druk gemaakt. Wendy is een topper en hygiënischer dan dit word het echt niet!!
Ik voelde me echt in de watten gelegd. Even een momentje voor mezelf waar aandacht voor was.
Het was weer prima , net als altijd 😁
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wendy
Eigenaar WVDH Beauty Uithoorn
4.9
177 reviews

Over

Wendy van der Helm, geboren op 16 juni 1983 in Den Haag, is gediplomeerd voor al haar diensten. Voor alle behandelingen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, nagels en gezicht kunt u bij Wendy terecht. Wendy, voorheen internationaal dressuuramazone, heeft zich door een val van haar paard in 2013 om laten scholen naar een zeer breed scala in de beautybranche. Wimperextensions, Lash Volume Lift, Microblading, Brow Styling Henna, Gellak, Schoonheidsbehandelingen, Waxebehandelingen doet Wendy met veel liefde en plezier. Wendy zal jullie altijd warm verwelkomen in haar huiselijke salon aan de Marijnenlaan. Hygiëne en kwaliteit staan bij Wendy hoog in het vaandel. Op de Facebook en Instagram pagina's van WVDH BEAUTY UITHOORN kunt u Wendy's werk zien.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Wendy

Professioneel6

Over

WVDH Beauty - Uithoorn
Marijnenlaan 36
1421NG Uithoorn

Bij WVDH Beauty aan de Marijnenlaan in Uithoorn kun je terecht voor essentiële wimper-, nagel- en schoonheidsbehandelingen. Wendy plaatst in een huiselijke sfeer wimperextensions van kasjmier, zijde of mink of voorziet je van gellak of nail art. Zoek je een professionele behandeling in een salon waar je een fijn momentje voor jezelf kunt nemen? Dan ben je bij WVDH Beauty aan het juiste adres. De salon is de hele week geopend, zodat je altijd op een tijdstip terecht kunt dat jou uitkomt.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt