Youdith Nails & Beauty

4,8
185 reviews
President Kennedylaan 19 , Den Haag
Morgen open: 10:00 - 17:45

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
185 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Always the best!
Elke keer weer een kadootje aan jezelf
Heel relax en professioneel. Gellac blijft echt 3 weken perfect zitten!
weer mooie nageltjes
Heel fijn om in de watten te worden gelegd door Judith, meteen op je gemak. Professionele manicure en blijft prachtig zitten!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Judith
5.0
126 reviews

Over

Stukje over mij persoonlijk, even voorstellen netjes ;-) Na elf jaar in Italië te hebben gewoond ben ik terug gekeerd naar Nederland. In Italië heb ik voor langere tijd in de mode gewerkt. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot schoonheidsspecialiste om zo meer de verzorgende kant op te kunnen gaan. Mijn gevoel voor schoonheid en stijl heb ik vooral verder mogen ontwikkelen in dit prachtige land. Toen ik in Den Haag ging wonen, ben ik bij Aveda gaan werken, een prachtige salon waar ik mij steeds verder heb mogen ontwikkelen, niet alleen op het gebied van verzorging. Ik besloot de studie hypno-& regressietherapie te volgen en ik heb inmiddels een aantal cursussen energetisch werk gevolgd. Ik merk dat voor mij het werken met de 'buitenkant' van mensen ook zoveel te maken heeft met wat zich binnen in de mens afspeelt. Juist hierdoor vind ik het fijn mij te ontwikkelen. Door al deze ontwikkelingen werd mij steeds meer duidelijk hoezeer ik geniet van het werken met mensen; het contact en het onderhouden van deze prachtige relaties heeft mij zoveel plezier gegeven dat ik besloot volledig zelfstandig te gaan werken. Ik ben een echt 'mensenmens' en ik geniet er volop van om mensen blij de deur uit te zien gaan! Al langere tijd werkte in voor mijzelf en dit bleek steeds meer te mogen groeien dus heb ik besloten een stapje hoger te gaan dat betekende een eigen ruimte! Ik hoop graag met je kennis te maken! :-) Tot ziens!

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Judith

Professioneel17
Vriendelijk16
Zorgzaam10
Deskundig8

Over

Youdith Nails & Beauty
President Kennedylaan 19
Den Haag

Bij nagelstudio Youdith Nails & Beauty aan de President Kennedylaan 19 in Den Haag ben je aan het juiste adres voor manicures, pedicures en gellak. De pedicure praktijk bevind zich in het gezellige chique gebouw Tauro in Den Haag.

Eigenaresse Judith heeft meer dan 5 jaar ervaring en werkt professioneel. Judith straalt warmte uit en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt hier kiezen uit een snelle of uitgebreide manicure of pedicure. Breid je behandeling eventueel uit met CND Shellac. Voor welke behandeling je ook kiest, je weet dat je de salon verlaat met verzorgde nagels.

  • Tot 13:00 is het gratis parkeren
  • Wil je parkeren op de parkeerplaats op Tauro zelf? Dat kan! De parkeerkosten kunnen worden verrekend, hiervoor graag van tevoren een appje sturen naar YouDith. Bij aankomst kun je je melden bij de receptie! YouDith zal je hier komen ophalen.
MaMaandag
13:0017:00
DiDinsdag
10:0017:45
WoWoensdag
10:0012:00
DoDonderdag
10:0017:45
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
12:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
CND C Shellac
Salonawards
Top Rated 2020

Nagelstudio's in de buurt