Gentsestraat 24, Den Haag
Dinsdag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
94 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een bezoek aan Judith is de beste manier om het weekend te beginnen. Zoals naar verwachting was de behandeling weer precies wat ik nodig had. Ze weet altijd de perfecte sfeer te creeren waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Tip: Het strand zit op ruwweg 10 minuten wandelen van de salon. Het is heerlijk om na afloop van de behandeling nog even een uurtje uit te waaien. 5/5. Een echte aanrader.
Keep up the good work!
Nieuwe voeten!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Judith
5.0
59 reviews

Over

Stukje over mij persoonlijk, even voorstellen netjes ;-) Na elf jaar in Italië te hebben gewoond ben ik terug gekeerd naar Nederland. In Italië heb ik voor langere tijd in de mode gewerkt. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot schoonheidsspecialiste om zo meer de verzorgende kant op te kunnen gaan. Mijn gevoel voor schoonheid en stijl heb ik vooral verder mogen ontwikkelen in dit prachtige land. Toen ik in Den Haag ging wonen, ben ik bij Aveda gaan werken, een prachtige salon waar ik mij steeds verder heb mogen ontwikkelen, niet alleen op het gebied van verzorging. Ik besloot de studie hypno-& regressietherapie te volgen en ik heb inmiddels een aantal cursussen energetisch werk gevolgd. Ik merk dat voor mij het werken met de 'buitenkant' van mensen ook zoveel te maken heeft met wat zich binnen in de mens afspeelt. Juist hierdoor vind ik het fijn mij te ontwikkelen. Door al deze ontwikkelingen werd mij steeds meer duidelijk hoezeer ik geniet van het werken met mensen; het contact en het onderhouden van deze prachtige relaties heeft mij zoveel plezier gegeven dat ik besloot volledig zelfstandig te gaan werken. Ik ben een echt 'mensenmens' en ik geniet er volop van om mensen blij de deur uit te zien gaan! Al langere tijd werkte in voor mijzelf en dit bleek steeds meer te mogen groeien dus heb ik besloten een stapje hoger te gaan dat betekende een eigen ruimte! Ik ben begonnen in september bij Salon Stevin en daar heb ik mijn eigen kamer, wil je even komen spieken, doe dit dan gerust. Altijd gezellig als je komt! Ik hoop graag met je kennis te maken! :-) Tot ziens!

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Judith

Professioneel7
Vriendelijk7
Aardig6
Zorgzaam5

Over

Youdith Nails & Beauty
Gentsestraat 24
Den Haag

Bij nagelstudio Youdith Nails & Beauty aan de Gentsestraat in Den Haag ben je aan het juiste adres voor manicures, pedicures en gellak.

Eigenaresse Judith heeft meer dan 5 jaar ervaring en werkt professioneel. Judith straalt warmte uit en is oprecht geïnteresseerd. Je kunt hier kiezen uit een snelle of uitgebreide manicure of pedicure. Breid je behandeling eventueel uit met CND Shellac. Voor welke behandeling je ook kiest, je weet dat je de salon verlaat met verzorgde nagels.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Nagelstudio's in de buurt