Yvonne at Urban Beauty Center 

Teunisbloemplein 19 , Den Haag
4,6
64 reviews
Teunisbloemplein 19 , Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,6
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Was heerlijk en zeker de nieuwe stoel was geweldig volgende afspraak staat al weer top.
Ingrid
4 dagen geleden
Pedicure behandeling was top, mooie salon, leuke mensen, heerlijke stoel, super voetbehandeling gehad, deze kan ik aanbevelen, ik kom binnenkort terug vd microblading wenkbrouwen
Clemie
5 dagen geleden
aireen
16 dagen geleden
Heerlijke behandeling gehad bij Yvonne. Altijd weer met zorg uitgevoerd en mijn voetwn voelen weer heerlijk zacht. Deze nieuwe locatie is perfect. Het is een mooie ruimte en veel parkeerruimte voor de deur.
Brenda
22 dagen geleden
Heerlijke paraffine behandeling gehad! Mooie, nieuwe locatie waar je voor de deur kan parkeren. De nieuwe verwarmde stoel is erg fijn, en helpt om lekker te ontspannen. Hij kan ook heel ver omhoog waardoor je je niet in allerlei bochten hoeft te wringen om het eelt goed te laten verwijderen. Yvonne legt goed uit wat ze doet en doet erg haar best een goed resultaat te leveren. Ik ben erg tevreden en kom graag terug!
Astrid
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Yvonne at Urban Beauty Center 
Teunisbloemplein 19 
Den Haag

Bij Yvonne at Urban Beauty Center in Den Haag is een pedicurebehandeling een echte beleving voor de voeten en voor jezelf. Yvonne is gecertificeerd PACT-therapeut en is gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels door middel van de PACT-therapie.

Daarnaast biedt Yvonne standaard pedicurebehandelingen aan, maar is ook gespecialiseerd in spa pedicurebehandelingen. Na de behandeling zullen zowel jij als je voeten herboren zijn. Yvonne wil haar klanten namelijk een echt verwenmoment geven.

Naast de voetbehandelingen kun je hier ook terecht voor een aantal beautybehandelingen. Zo is ze gecertificeerd om Phi Brows microblading behandelingen uit te voeren. Ook voor een zomers kleurtje door middel van spray tan zit je hier goed.

De salon is aangesloten bij Provoet.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
13:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt