Zen je zot

5,0
143 reviews
Europalaan 500, Utrecht
Vandaag open: 10:30 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

5,0
143 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Voor mij was t een aangename eerste kennismaking met Laura. Ze is duidelijk en vraagt heel goed wat de wensen zijn. Ook tijdens de massage checkt ze goed of t oké is. Nou en dat is t! Ze heeft zeer fijne handen en precies de juiste druk om me volledig te kunnen ontspannen. Fijn dat ze bij t team gekomen is.
Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage van Laura gehad, waarbij er op een heel professionele manier en gepersonaliseerde manier werd gehandeld. De behandelruimte is een ware oase waar je even de hectiek van de stad achter je kan laten. Aanrader!
Het was mijn eerste massage bij Laura en wat was het fijn! 🤗 Laura is 'n lieve, rustige & deskundig meid. Ze vraagt bij binnenkomst hoe het met je gaat en zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen weer weggaat. Tussendoor vraagt ze precies vaak genoeg of je nog lekker ligt. Ik kwam als een wervelwind (gehaast en iets te laat🙈) binnen maar ging echt totaal ontspannen weer naar buiten. Ben nog nooit zo sloom naar huis gefietst, ik was he-le-maal zen! Laura is 'fijne aanvulling voor Zen Je Zot! ❤️
Zoals gewoonlijk weer een heerlijk ontspannen bezoekje aan Hanneke's Zen je Zot! Ik heb heerlijk genoten van een 'Classic Lady' behandeling waarbij Hanneke na een aandachtig intakegesprek begon met de behandeling. Met elk product legde ze goed uit waarvoor het was en hoe het toegepast wordt. Echt een aanrader voor iedereen die toe is aan ontspanning!
Heel goede
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hanneke
Holistisch massagetherapeut, huidexpert & yogadocent
5.0
102 reviews

Over

Het is mijn missie jouw je meest ontspannen leven te laten (be)leven! Mijn naam is Hanneke Schrijver, ondernemer, yogadocent, self care ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Hanneke

Vakkundig14
Deskundig8
Zorgzaam8
Professioneel7
Laura
Holistisch masseur en massagetherapeut

Over

Hoi, mijn naam is Laura, holistisch masseur en massagetherapeut. In 2011 ben ik begonnen met een cursus ontspanningsmassage en daarna heb ik mijn hart verloren aan masseren. Daarna heb ik de opleiding tot Holistisch massagetherapeut bij Holos Academie voor massagetherapie gevolgd waar ik in 2019 afstudeerde.

Behandelingen

Massage

Over

Zen je zot
Europalaan 500
Utrecht

Zen je zot - in Transwijk te Utrecht - is een professionele ontspanningspraktijk met een warme en persoonlijke sfeer. Laat de dag achter je en ga voor een ontspanningsmassage, stoelmassage, deep tissue massage of gezichtsbehandeling.

Eigenaresse Hanneke zorgt ervoor dat elke massage aan jouw behoeftes worden aangepast. Iedereen is natuurlijk anders. Hanneke heeft meer dan 13 jaar ervaring, dus je bent bij haar in goede handen. Het is haar missie om je volledig te laten ontspannen zodat je vol energie haar praktijk weer vertrekt.

Handig om te weten: er is mogelijkheid gratis te parkeren aan de Eendrachtslaan gedurende 90 minuten. De entree is te vinden in de Stadstuin. Bij binnenkomst kan je met de trap of de lift naar de 1e verdieping, en vervolgens plaatsnemen in de centrale wachtruimte. Zen je zot zal je komen ophalen.

MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:3021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt