ZEN ZON ZEE

Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht
4,4
19 reviews
Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht

Reviews

4,4
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne middag gehad bij Zen, Zon, Zee. De perfecte plek om even te ontsnappen aan "de drukte van alledag" om zo volledig opgeladen en met nieuwe inzichten (en een tikkeltje langzamer) weer naar buiten te stappen. Vooral genoten van de floating-sessie. Hele mooie manier om in korte tijd een stuk dichter bij (de rust in) jezelf te komen en die vervolgens mee nar buiten te nemen. Ik kom zeker terug!
Sanne
18 dagen geleden
Vorige week gefloat bij ZEN ZON ZEE. Heerlijk tot rust gekomen en geheel ontspannen weer naar huis gegaan. Prijs - kwaliteit verhouding was zeer goed. Daarna nog een reboost gehad in de spa capsule en Shiatsu massage voor mijn stijve rug. Een week nergens last meer van gehad! Faciliteiten waren ook netjes en nieuw en veel privacy. Heb er enorm van genoten en kom zeker weer terug.
Claudia
20 dagen geleden
Paulien
één maand geleden
Ongeveer een maand geleden bij ZEN ZON ZEE geweest voor een heerlijke floatsessie. Na afloop kreeg ik nog een uitgebreide rondleiding en uitleg over de rest van de faciliteiten. Afgelopen donderdag een ontspannen ZEN arrangement gehad. Ook het ZEN arrangement is met net zoals het Floaten zeer goed bevallen. De faciliteiten zijn nieuw en schoon. Daarnaast was ik ook blij met alle privacy, het was niet zo massaal zoals je bij veel andere wellnesscenters ziet en alles was goed afgeschermd met gordijnen. Bij alles werd ik vriendelijk en behulpzaam begeleid. Ook de prijs/kwaliteitverhouding was zeer goed. Volgende keer kom ik terug met een vriendin en boek dan een Float en Zen for 2, dat lijkt me een heerlijke combinatie en een leuk dagje uit.
Miriam
één maand geleden
Een beetje gemixt... Ik vond de eigenaar erg enthousiast maar dat compenseerde niet alles... De ruimtes leken nog niet af en ook een beetje gek ingedeeld waardoor ik juist niet zo'n privacygevoel had. Zo stond de massagestoel naast de administratietafel, met een klein rolgordijn ertussen, en zo was er bij elke activiteit wel iets. Ook de begeleiding bij de zonnebank was niet zo professioneel. Desondanks heb ik toch even ontspannen en ik vind het niet zo duur... Maar er zijn wel verbeterpunten.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

ZEN ZON ZEE
Adriaen van Ostadelaan 43
3583AB Utrecht

ZEN ZON ZEE biedt een zeer uniek wellnessconcept dat je een keer geprobeerd moet hebben. In 60 minuten kun je tijdens het ZEN-wellnessprogramma gebruikmaken van een combinatie van ontspannende behandelingen, zoals The Hot Box of Spa Capsule, waarbij je door middel van een hydrojet-systeem wordt gemasseerd. Je kunt hier verder terecht voor een ZON met een zonnebanksessie, daglichttherapie of de infraroodcabine. Ben je een liefhebber van de ZEE? Dan ga je floaten in de speciale Dreampod. Je ervaart complete gewichtloos in een warmwaterbad en door het gebrek aan prikkels kom je compleet tot rust. Bijzonder aan floaten is dat een floatsessie van 1 uur gelijkstaat aan 2 à 3 uur slaap, dus tel uit je winst. Neem een moment voor jezelf en bestrijd de symptomen van stress bij ZEN ZON ZEE, waar je kunt ontspannen op de nieuwe manier.

Maandag
10:3019:00
Dinsdag
10:3019:00
Woensdag
10:3019:00
Donderdag
10:3022:00
Vrijdag
10:3019:00
Zaterdag
10:3020:00
Zondag
Gesloten