ZEN ZON ZEE

Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht
4,5
25 reviews
Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht

Reviews

4,5
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Richard is super aardig en heeft me de hele salon laten zien. Hij zorgt er echt voor dat je je privacy hebt wat heel aangenaam is. De hotbox was ontzettend relaxed en er was een enorme keuze aan yoga-filmpjes.
Frederike
17 dagen geleden
Ontvangen door de vriendelijke eigenaar, alles werd uitgelegd. Ontspannen sfeer. Inrichting warm , alles zag er keurig netjes verzorgd uit. Alle ruimtes erg schoon. De shiatsu-stoel was heerlijk, rug, schouders , kuiten worden gemasseerd terwijl je ligt. Het zoutwaterbad was een geweldige ervaring. Daarna zeer ontspannen , ik kwam met een pijnlijke gespannen rug binnen en ben zonder pijn weer naar buiten gegaan. Na het zoutwaterbad ( in de dreampod) moet je douchen, de douche was in dezelfde ruimte als het zoutwaterbad. Echt prettig, want de ruimte kan ook op slot zodat je alle privacy hebt. Een echte wellness ervaring. De ruimte is schoon en lekker warm. Handdoeken , shampoo en douchegel aanwezig , een welkome aanvulling. Ik kom hier zeker terug om de sauna , de hotbox en de spa capsule uit te proberen. Het resultaat van een uurtje floaten voelde als een dag naar de sauna geweest te zijn.
Anoniem
één maand geleden
Heerlijk gefloat! Was een bijzondere ervaring, ga zeker vaker. Een goede persoonlijke service en omdat ik te vroeg was mocht ik zelfs zonder extra kosten de massagestoel uitproberen! Ook aan aanrader trouwens.
linda kruseman
2 maanden geleden
eline
2 maanden geleden
Floaten bij ZenZonZee is in 1 woord samen te vatten: HEEERLIJK!
Annie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

ZEN ZON ZEE
Adriaen van Ostadelaan 43
3583AB Utrecht

ZEN ZON ZEE in Utrecht-Oost biedt een zeer uniek wellnessconcept dat je een keer geprobeerd moet hebben. Bij het ZEN-wellnessprogramma kun je gebruikmaken van een combinatie van ontspannende behandelingen, zoals The Hot Box of Spa Capsule, waarbij je door middel van een hydrojet-systeem wordt gemasseerd. Je kunt hier verder terecht voor wat ZON met een zonnebanksessie. Ben je een liefhebber van de ZEE? Dan ga je floaten in de speciale Dreampod. Je ervaart complete gewichtloos in een warmwaterbad en door het gebrek aan prikkels kom je compleet tot rust. Bijzonder aan floaten is dat een floatsessie van 1 uur gelijkstaat aan 2 à 3 uur slaap, dus tel uit je winst. Neem een moment voor jezelf en bestrijd de symptomen van stress bij ZEN ZON ZEE, waar je kunt ontspannen op de nieuwe manier.

Maandag
10:3019:00
Dinsdag
10:3019:00
Woensdag
10:3019:00
Donderdag
10:3022:00
Vrijdag
10:3019:00
Zaterdag
10:3020:00
Zondag
Gesloten

Spas in de buurt