ZEN ZON ZEE

Adriaen van Ostadelaan 43, Utrecht, 3583AB

ZEN ZON ZEE heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,3
46 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zen zon arrangement is prima. De massage faciliteiten en sauna’s zijn goed, maar de beleving van “zen” miste helaas. Dit komt denk ik onder andere door de plaatsing van de faciliteiten in het kantoor. Het personeel was wat ongemakkelijk.
Toon reactie salon...
Mijn overall ervaring hier was medium. Ik werd een paar uur voor mijn afspraak gebeld of ik 2 uur later kon komen, omdat het zo druk was en ze door slechte of dubbele planning oid enorm uitliepen (en er op mijn geplande tijd dus geen plek voor mij was). Hiermee akkoord gegaan, maar toen bij aankomst alsnog lang moeten wachten omdat het floaten uitliep. Ik mocht in de wachttijd wel gebruik maken van de sauna. Het floaten was fijn en de faciliteiten daarvoor zijn prima. De massagestoel viel mij tegen. Het was erg kort (15 min) en heel hardhandig/wat pijnlijk, niet echt ontspannend voor mij maar als je hier van houdt misschien wel.
Toon reactie salon...
Hele fijne zonnebank! Personeel dacht goed mee over sterkte en tijdsduur. Luxe met ventilator en muziek.
Toon reactie salon...
Leuk
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

ZEN ZON ZEE
Adriaen van Ostadelaan 43
3583AB Utrecht

ZEN ZON ZEE in Utrecht-Oost biedt een zeer uniek wellnessconcept dat je een keer geprobeerd moet hebben. Bij het ZEN-wellnessprogramma kun je gebruikmaken van een combinatie van ontspannende behandelingen, zoals The Hot Box of Spa Capsule, waarbij je door middel van een hydrojet-systeem wordt gemasseerd. Je kunt hier verder terecht voor wat ZON met een zonnebanksessie. Ben je een liefhebber van de ZEE? Dan ga je floaten in de speciale Dreampod. Je ervaart complete gewichtloos in een warmwaterbad en door het gebrek aan prikkels kom je compleet tot rust. Bijzonder aan floaten is dat een floatsessie van 1 uur gelijkstaat aan 2 à 3 uur slaap, dus tel uit je winst. Neem een moment voor jezelf en bestrijd de symptomen van stress bij ZEN ZON ZEE, waar je kunt ontspannen op de nieuwe manier.

MaMaandag
10:3018:00
DiDinsdag
10:3018:30
WoWoensdag
10:3018:30
DoDonderdag
10:3022:00
VrVrijdag
10:3019:00
ZaZaterdag
10:3020:00
ZoZondag
Gesloten