Reviews

4,4
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik werd ontzettend vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Na een mini-tour door het pand (je kunt er op veel manieren onthaasten!) kreeg ik een uitgebreide uitleg over het floaten, aangezien het mijn eerste keer was. Ik heb een uurtje gedobberd in de Dreampod, wat een fijne manier was om tot rust te komen. Om de ervaring nog prettiger te maken, zou ik een ander muziekje op het begin & einde van de sessie afspelen. Een muziekje dat wat meer ontspannen is, bijv. rustige klassieke muziek of meer 'natuurmuziek'.
Anoniem
14 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Het floaten is heel ontspannen. Je drijft heerlijk in een temperatuur van ongeveer 36 graden. Een aanrader!
Peter
22 dagen geleden
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat ze met een kleine verbouwing bezig waren, heb ik heerlijk kunnen ontspannen. Het is lekker kleinschalig en dat stel ik erg op prijs.
Anoniem
één maand geleden
Gedreven eigenaar en fijn om in Utrecht te kunnen floaten.
Anoniem
2 maanden geleden
Leuk en vernieuwend concept in hartje Utrecht! Als je binnen een uurtje ontspannen wilt zijn gen je hier aan het juiste adres. Eigenaar een hele aardige man. De volgende keer ga ik een floating sessie proberen. (drijven op heel zout water)
Daniëlle
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

ZEN ZON ZEE
Adriaen van Ostadelaan 43
3583AB Utrecht

ZEN ZON ZEE biedt een zeer uniek wellnessconcept dat je een keer geprobeerd moet hebben. In 60 minuten kun je tijdens het ZEN-wellnessprogramma gebruikmaken van een combinatie van ontspannende behandelingen, zoals The Hot Box of Spa Capsule, waarbij je door middel van een hydrojet-systeem wordt gemasseerd. Je kunt hier verder terecht voor een ZON met een zonnebanksessie, daglichttherapie of de infraroodcabine. Ben je een liefhebber van de ZEE? Dan ga je floaten in de speciale Dreampod. Je ervaart complete gewichtloos in een warmwaterbad en door het gebrek aan prikkels kom je compleet tot rust. Bijzonder aan floaten is dat een floatsessie van 1 uur gelijkstaat aan 2 à 3 uur slaap, dus tel uit je winst. Neem een moment voor jezelf en bestrijd de symptomen van stress bij ZEN ZON ZEE, waar je kunt ontspannen op de nieuwe manier.

Maandag
10:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten