ZEN ZON ZEE

Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht
4,5
35 reviews
Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
tim
één dag geleden
Heerlijk in korte tijd volledig ontspannen. Mooie en schone omgeving.
Marijke
3 maanden geleden
Het zwangerschapsarrangement staat online een stuk mooier beschreven dan dat het werkelijk is.
Wilco
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik vond t top! Wel een beetje onwennig voor de eerste keer maar werd super vriendelijk ontvangen en het is heel schoon en fris allemaal. Als je voor t eerst gaat zou ik wel 60 minuten doen want ik vond 90 minuten wat lang. Misschien een tip voor het bedrijf: ik zou wat muziek/meditatie wel prettig vinden tijdens het floaten, en niet alleen de eerste en laatste 5 minuten. Bovendien zou ik t (persoonlijk) prettig vinden om ergens kunnen kijken hoe lang t nog duurt! En: raad mensen aan om een gezichtscrème mee te nemen want t zout is best heftig op je gezicht!
Lidewij
6 maanden geleden
Heerlijke float-sessie gehad. Het was mijn eerste keer en ben gewoon in slaap gevallen in de dreampod, zo ontspannen was ik. De verschillende ruimtes heb je volledig voor jezelf bij gebruik, alles zag er schoon en netjes uit. Ik kom graag terug!
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

ZEN ZON ZEE
Adriaen van Ostadelaan 43
3583AB Utrecht

ZEN ZON ZEE in Utrecht-Oost biedt een zeer uniek wellnessconcept dat je een keer geprobeerd moet hebben. Bij het ZEN-wellnessprogramma kun je gebruikmaken van een combinatie van ontspannende behandelingen, zoals The Hot Box of Spa Capsule, waarbij je door middel van een hydrojet-systeem wordt gemasseerd. Je kunt hier verder terecht voor wat ZON met een zonnebanksessie. Ben je een liefhebber van de ZEE? Dan ga je floaten in de speciale Dreampod. Je ervaart complete gewichtloos in een warmwaterbad en door het gebrek aan prikkels kom je compleet tot rust. Bijzonder aan floaten is dat een floatsessie van 1 uur gelijkstaat aan 2 à 3 uur slaap, dus tel uit je winst. Neem een moment voor jezelf en bestrijd de symptomen van stress bij ZEN ZON ZEE, waar je kunt ontspannen op de nieuwe manier.

Maandag
10:3019:00
Dinsdag
10:3019:00
Woensdag
10:3019:00
Donderdag
10:3022:00
Vrijdag
10:3019:00
Zaterdag
10:3020:00
Zondag
Gesloten

Spas in de buurt