ZEN ZON ZEE Reviews

Adriaen van Ostadelaan 43, 3583AB Utrecht

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,3
46 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling. Precies wat ik verwacht had na de andere reviews te hebben gelezen. Na een half uur floaten werd ik een beetje benauwd (hiervan geef ik de zwangerschap de schuld) en moest ik heel even mijn hoofd naar buiten steken. Nog een kwartier later werd ik weer benauwd en ben ik er maar uit gegaan. Het floaten zelf was heerlijk!! Veel fijner dan een normaal bad of zwembad, echt helemaal gewichtloos (wel jammer dat je je dan zo zwaar voelt als je eruit stapt). De massage stoel was erg fijn. Door middel van een kop telefoon en gordijn ben je afgesloten van de rest en kan je je helemaal ontspannen. Klein nadeel: de deuren van de douche gingen naar binnen toe open. Als zwangere vrouw met een behoorlijke uitstekende buik was het wat lastig om de douche deuren dicht te krijgen (met mijzelf in de douche). Ook was er geen plankje, waardoor ik moest bukken voor de shampoo. Geen groot probleem natuurlijk, maar het vele bukken is juist waardoor ik last heb van mijn rug. Voordeel: op kerst avond kon ik hier zeer last minute terecht. Erg fijn!
Toon reactie salon...
Prima ervaring.
Toon reactie salon...
Ik vond de sauna het fijnst. De stoel en capsule vond ik bij mijn benen niet zo prettig. Leuk om een keer geprobeerd te hebben!
Toon reactie salon...
Nette salon, vriendelijk personeel en fijne zonnebank.
Persoonlijke ontvangst en begeleiding. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Het floaten was een hele interessante en prettige ervaring.
1
2
34
8