Reviews

4,8
28 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik was hier voor de eerste keer. Super vriendelijk ontvangen door Olga. Ze stelt je meteen op je gemak. Het was heerlijk. Ik ga zeker vaker naar haar toe.
Sandra
één maand geleden
Olga heeft me zeer verrast! Ik heb sinds tijden niet zo'n fijne massage gehad. Ze is professioneel en heeft oog voor je 'probleemgebieden'. Ik kom zeker terug!
Lizzy
één maand geleden
Heb een heerlijke onspannings massage gehad, vriendelijk ontvangen..
Esmeralda
één maand geleden
Met mijn nek en schouderklachten kom ik bij Zennsi voor klachtbehandeling. Telkens zeer tevreden en klacht/pijnvrij. Eindelijk iemand gevonden die stevig masseert, weet wat ze doet en luisterd naar de klacht. Ik raad het iedereen aan!
Anoniem
2 maanden geleden
Jamie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Zennsi
Buizerdlaan 6
4131CS Vianen

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Dan ben je bij Zennsi aan het juiste adres! Bij deze massage- en beautysalon in Vianen kun je terecht voor allerlei massages en beauty treatments. Hier krijg je de volledige aandacht en wordt er goed naar je wensen geluisterd. De eigenaresse Olga heeft veel professionele kennis op het gebied van massage en hierdoor kun je bij Olga ook terecht met diverse lichamelijke klachten zoals: rug- nek- en schouderklachten, spierstijfheid en -pijn, pijn aan de ledematen enzovoort.

Let op: de ingang van de salon bevindt zich aan de achterzijde.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:0018:00
Woensdag
20:0023:00
Donderdag
20:0023:00
Vrijdag
20:0023:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt