Zennsi

Buizerdlaan 6, 4131CS Vianen
4,9
82 reviews
Buizerdlaan 6, 4131CS Vianen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
82 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke ontspanningsmassage gehad van Olga, Olga houd op een fijne manier rekening met wensen en gezondheidsklachten.
Olga is aardig en weet wat ze doet. Ik voel me in goede handen bij haar. Nette salon ik ga zeker nog eens een afspraak maken bij haar.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Olga
Eigenaresse Zennsi
4.9
36 reviews

Over

Mijn naam is Olga, gediplomeerd NGS sportmasseuse. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan specialiseren in de massage. Dit trok mijn aandacht met name; hoe bijzonder het is wat massages met een mens doen, hoe het geestelijk een zeer positieve bijdrage levert en zelfs de gezondheid er mee te verbeteren is. De positieve reacties op de massages die ik gaf gaven mijzelf een enorme boost, kracht en positiviteit. Wat kan er dan mooier zijn je beroep ervan te maken. Naast de opleiding tot sportmasseur heb ik diverse massage -en wellness cursussen gevolgd en heb ik met veel enthousiasme mijn salon aan huis geopend en met trots al veel (vaste) klanten mogen ontvangen. Ik heb passie voor het vak. Persoonlijke aandacht en ingaan op de specifieke wensen van de klanten vind ik zeer belangrijk. Voor klachtbehandeling, sportmassage, ontspanningsmassage, wellness behandelingen of beautybehandelingen met volledige aandacht voor jou: bij Zennsi ben je aan het juiste adres! Op zoek naar een massage dat bij jouw wensen past? Vraag mij gerust om advies voor de juiste massage keuze. info@zennsi.nl

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Over

Zennsi
Buizerdlaan 6
4131CS Vianen

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Dan ben je bij Zennsi aan het juiste adres! Bij deze massage- en beautysalon in Vianen kun je terecht voor allerlei massages en beauty treatments. Hier krijg je de volledige aandacht en wordt er goed naar je wensen geluisterd. Eigenaresse Olga heeft veel professionele kennis op het gebied van massage en hierdoor kun je bij Olga ook terecht met diverse lichamelijke klachten zoals: rug- nek- en schouderklachten, spierstijfheid en -pijn, pijn aan de ledematen enzovoort.

Let op: de ingang van de salon bevindt zich aan de achterzijde.

MaMaandag
18:3023:00
DiDinsdag
10:0023:00
WoWoensdag
10:0016:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt