Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen

4,6
624 reviews
Open Vandaag: 11:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
624 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had last van migraine achtig klachten. Na 1 behandeling al duidelijke verbetering
heb lkkr liggen kleppen
Very nice and welcoming lady. The massage was indeed very relaxing and worth it!
Ik kom al ruim een jaar bij Zohar voor accupunctuur, als energie onderhoud en bij klachten die ik ondervind van mijn ongeneeslijke kanker. Ik zou niet weten hoe ik het gered had tot nu toe, zonder zijn behandelingen! Ze geven me nieuwe energie, mijn recidiverende pijnklachten verdwijnen keer op keer, zodat ik er dan weer even tegen kan. Zijn zorgzame, toegewijde en vakkundige attitude en zéér kundig acupuncturist zijn geeft me de kracht en levenshoop. Duizend Maal Dank Zohar ! Jos de Vries
Zohar is vriendelijk, aardig en luistert zorgvuldig. Je voelt je gehoord en zijn rust draagt bij aan jouw rust om de behandeling te ontvangen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marganit
4.9
171 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Marganit

Vriendelijk19
Zorgzaam19
Vakkundig17
Professioneel15
Zohar
4.8
258 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Zohar

Deskundig38
Professioneel36
Vakkundig26
Ervaren20

Over

Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen
Gerard Noodtstraat 119
Nijmegen

Zohar is een gepassioneerde acupunctuur- en shiatsutherapeut met vele jaren ervaring. In Israël was hij een bekende therapeut met een eigen grote kliniek. Daar heeft hij ongeveer tien jaar lesgegeven op de universiteit van Tel Aviv en bij een andere bekende Chinese medische leerschool. Zijn doel is om je beter te laten voelen! Zijn kliniek is gevestigd in het bedrijf Salon suites op de Gerard Noodtstraat in Nijmegen. Hier krijg je alle aandacht die je verdient. Zowel acupunctuur als shiatsu kan verschillende fysieke, maar ook psychologische klachten verlichten. Door deze behandelingen worden ook je energievoorraden weer aangevuld, waardoor je je simpelweg weer goed voelt. Zohar is lid van de Professional Association ZHONG. Grote kans dat je zorgverzekeraar de behandeling vergoedt.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen

Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen is open maandag en dinsdag, donderdag van 11:00 tot 19:00, woensdag van 10:00 tot 19:00 en vrijdag van 10:00 tot 17:00. Het is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen zijn: Acupunctuur, Ontspanningsmassage en Shiatsu massage
De populairste behandeling, Acupunctuur, heeft een gemiddelde prijs van € 62,09.
Bij Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt