Cellulitebehandeling
in de buurt van Rotterdam Meent, Rotterdam
Elke datum
Cellulitebehandeling

Kies uit 7 salons met cellulitebehandeling in de buurt van Rotterdam Meent, Rotterdam

Siba Beauty

5,0
84 reviews
Nieuwe Westen, Rotterdam
Laat zien op de kaart
Consult stretch mark treatment / littekens op het lichaam 30 min
€0
Consult go away cellulite 45 min
€0
Stretch mark / litteken lichaam behandeling MESOTHERAPIE1 u
€0
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:1518:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
16:0018:30
VrVrijdag
10:1518:15
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:3019:00

De salon heeft een fijne sfeer waar u zich al snel op uw gemak zal voelen.

Het team: Mila heeft 8 jaar ervaring wat betreft laser ontharen en huidverbetering. Ook is Siba Beauty Anbos geregistreerd en is het daardoor mogelijk bepaalde behandeling vergoed te krijgen via uw aanvullende zorgverzekering.

Nieuwe cliënten: Gelieve eerst een behandeling te boeken met consult als je een gezichtsbehandeling, cellulite of striem behandeling of laser ontharen willen ondergaan.

Gespecialiseerd in: De salon is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en laser ontharen door middel van de Diode ICE laser 808nm. Deze wordt gezien als de gouden standaard onder het laser apparatuur.

Merken en producten: Nouvital Cosmetics & SPA Salonne Pro.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is centraal gelegen en makkelijk te bereiken via de tram die u o.a bij Rotterdam Centraal kunt pakken. Tram nummers: 23 Marconiplein, 24 Holy en dan kunt u uitstappen bij Tramhalte Msthenesserplein, vervolgens gaat u de trap naar de beneden nog vóór de brug en zijn wij aan de rechterkant gelegen langs de kade.

Extra’s: Een consult gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden uw wensen besproken en aan de hand van uw huidverschijnselen en wensen wordt een gepersonaliseerd behandelplan samengesteld. Jong & oud, man of vrouw, iedereen is van harte welkom!