Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Permanente make-up (pmu) binnen 3 km van Amersfoort

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 6 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Resultaten inclusief: Hairstroke Wenkbrauwen, Permanente Eyeliner, Wenkbrauwen Tatoeëren

Mowina Wimperextensions - Amersfoort

Info
8 reviews
Bij Mowina Wimperextensions aan de Oostzee in Amersfoort vind je professionele service en passie onder één dak. Eigenaresse Brenda is een echte wimperexpert en blijft zichzelf continu bijscholen. Ze werkt zeer secuur en rustig, waardoor een behandeling voor de klant als ontspannend en prettig wordt ervaren. Tijdens de behandeling kijkt Brenda niet alleen naar de vorm van je gezicht, maar luistert ze vooral goed naar wat jij wil. Zo ben je er zeker van dat je de salon altijd tevreden verlaat. Heb je doordeweeks geen tijd? Dan kun je hier zelfs op zondag terecht.
Microblading - wenkbrauwen
2 u
245
Toon alle services…

Beauty and Skin Salon

Info
8 reviews
Bij Beauty and Skin Salon aan de Albert Cuypstraat in Bunschoten-Spakenburg staat alles in het teken van de klant! Je kunt hier terecht voor huidverbetering, -verzorging en ontspanning. Eigenaresse Iris vraagt altijd naar je wensen en gaat aan de hand daarvan aan de slag met de behandeling. Ze ontvangt je graag in haar salon om haar verzorging en producten te komen ervaren!
PMU - wenkbrauwen intake
30 min
GRATIS
PMU - eyeliner intake
30 min
GRATIS
Toon alle services…

Skin for Care

Info
24 reviews
Kaminie is jouw huidspecialiste bij Skin for Care. In 2012 behaalde zij haar diploma en ondertussen heeft ze diverse trainingen gevolgd. Dit blijft ze ook doen om haar kennis te vergroten en om zich te specialiseren op het gebied van huidverbetering, zoals acne, huidverjonging en pigmentatie. Jou leren hoe je zelf je huid in optimale conditie kan houden, ook op latere leeftijd, dat is waar het om gaat, zonder dure crèmes te hoeven aanschaffen. Kaminie is ook gespecialiseerd in de getinte huid en haar wens is dan ook om iedereen in staat te stellen om zijn of haar huid optimaal te verbeteren en te verzorgen. Let wel dat het hier niet alleen maar gaat om wat je doet, maar ook hoe je het doet, want je huid is uniek en onvervangbaar.
Permanente make-up bijwerken - wenkbrauwen hairstrokes
1 u
90
Permanente make-up - wenkbrauwen hairstrokes
1 u 30 min
186
Toon alle services…

Renata's Beautycenter

Info
13 reviews
Bij Renata’s Beautycenter in Soest vind je alles onder één dak. Het aanbod strekt zich uit van gezichts- en lichaamsbehandelingen, definitief ontharen door middel van Elos, massages tot microdermabrasie en pedicure behandelingen. De schoonheidsspecialisten hebben allemaal hun eigen specialisme en werken met de merken La Colline, Cell FusionC en Dr. Murad. Alle merken bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kleur- en geurstoffen en geen conserveringsmiddelen.
YAG-laser - Tattoeages en permanente make/up
30 min - 50 min
vanaf 50
PMU - eyeliner onder
45 min
100
PMU - bijwerken
1 u
80
Toon alle services…

De Salon

Info
Geen reviews
Steeds meer mensen kiezen voor permanente make-up aangezien je hiermee er altijd verzorgd uitziet. Patricia heeft een fascinatie voor het gezicht en gezichtsvormen. Ze houdt van wenkbrauwen, ogen en lippen. Daarom is zij ook de specialisatie permanente make-up gaan volgen bij het toonaangevende opleidingsinstituut Nouveau Contour. Patricia volgt met regelmaat mastertrainingen om altijd up to date te blijven. Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat deze vakkundigheid betreft ben je hier in goede handen.
Intake gesprek - gratis
15 min
GRATIS
Extra nabehandeling
55 min
60
Wenkbrauwen, lipcontour, eyeliner boven of onder
1 u
125
Toon alle services…

Schoonheidssalon Jarina

Info
42 reviews
Bij Schoonheidssalon Jarina aan de Paasberg in Amersfoort vind je de perfecte mogelijkheden om je huid lekker te laten verwennen met de juiste verzorging. Waan jezelf in een wereld van schoonheid en ontspanning. Voor het beste resultaat werkt eigenaresse Ans met de producten van het merk Babor. Tevens beschikt ze over de nieuwste apparatuur. Behandelingen die Ans Jonas verzorgt zijn: gezichts- en fruitzuurbehandelingen, microneedling, microdermabrasie, permanente make-up, duurzaam ontharen met IPL, harsen, massages, nagels en pedicure.
PMU - eyeliner boven of onder
1 u
175
PMU - lipliner
1 u 30 min
315
PMU - eyeliner advanced
1 u 30 min
335
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Permanente make-up (pmu)
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...