Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Personal training binnen 3 km van Amersfoort

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 3 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Slender your body

Info
23 reviews
Wil je nu echt een beter figuur, een soepeler lichaam, een lekker fit gevoel, minder last van spanningen of wat pondjes eraf? Dit realiseer je samen met Slender Your Body. Slender your Body is geen reguliere fitness studio, maar biedt een manier om zowel je conditie, gezondheid als welbevinden te verbeteren op een minder belastende manier dan je tot nu toe gewend bent. Hier hebben ze alle aandacht voor je en er hangt een gemoedelijke sfeer.
10-rittenkaart 25 min - Slenderen combibank
25 min
40
Proefles - Slenderen
1 u
GRATIS
Enkele keer - Slenderen combibank
1 u
10
Toon alle services…

LAPT Personal Training

Info
Geen reviews
De personal trainer van Lapt helpt jou voor de volle 100% je doelen te bereiken. In het prachtige Amicitia gebouw te Amersfoort word je op een leuke wijze gemotiveerd en gestimuleerd om steeds weer dat beetje extra te geven. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of gewoon je conditie op peil wilt houden, de trainers van Lapt staan je graag bij. Naast het verbeteren van de lichamelijke conditie, krijgt de geest ook een positieve boost. Wat willen we nog meer.
Duo personal training
1 u
59,50
Toon alle services…

Lady Sports Soest

Info
2 reviews
De naam Lady Sports verklapt het al een beetje; dit is een sportschool enkel voor vrouwen. De gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht staan centraal. Alles is hier op vrouwen afgestemd. Of je nu wat kilootjes kwijt wil, puur aan je conditie wil werken of je doelen wil bereiken, de groepslessen helpen je hierbij.
Shape Circuit
1 u
10
Hatha yoga
1 u
10
Body Shape
1 u
10
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Laden...