Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filters
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Shiatsu massage in de buurt van Lelystad, Flevoland

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 3 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Rosenberg Skin Clinic Blaricum

Info
4.7 10 reviews
Rosenberg Skin Clinic Blaricum is een kwalitatief hoogstaand instituut voor huidverbetering. In deze Gooische kliniek wordt er tijdens de behandelingen gewerkt met innovatieve en dermatologische methodes. De AGB-code-geregistreerde huidspecialist werkt met verschillende technieken om ervoor te zorgen dat jouw huid er weer gezond en stralend uitziet. Je kunt hier niet alleen terecht huidverbetering, maar tevens voor het ultieme wellness-gevoel. Handig om te weten: een aantal behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.
Shiatsu massage
1 u
60
Toon alle services…

Shiatsu & Okido Yoga

Info
4.4 4 reviews
Shiatsu is een manuele behandelmethode waarbij druk met duimen en handpalmen uitgeoefend wordt op het gehele lichaam. Met de filosofie ‘beter voorkomen dan genezen’ wil deze praktijk in Almere bijdragen aan het onderhouden van jouw gezondheid en vitaliteit. Van nekpijn tot slapeloosheid. Van spijsverteringsproblemen tot hoofdpijn. Bij de yoga leer je traditionele asana’s, verschillende bewegingen, samen en alleen, om te versterken en te verzachten, om te reinigen en te ontspannen.
Medische Shiatsu behandeling
1 u
72
Shiatsu en kamillekompres
1 u
82
Toon alle services…

Schoonheidsinstituut Almere

Info
4.5 20 reviews
Bij Schoonheidsinstituut Almere ontvangt STIVAS-gediplomeerde schoonheids­specialiste Jacqueline je graag voor een schoonheidsbehandeling op maat. Je kunt hiernaast ook terecht voor een shiatsu massage, hot stone massage of harsbeurt om je beautybelevenis compleet te maken. Er wordt in de salon gewerkt met de producten van Decléor en Medik8. Decléor is een 100% natuurlijk product waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën; voor verbetering van de huidtextuur en een heldere teint. Het prestigieuze merk Medik8 is gericht op het huidproblemen en is geschikt voor de gevoelige huid. Voor een kwalitatieve behandeling en het beste voor je huid ga je dus naar Schoonheidsinstituut Almere.
Shiatsu massage
30 min - 1 u
vanaf 30
Toon alle services…
Laden...