Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Shiatsu massage in 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 4 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Shiatsu Massage & Therapie - Den Bosch

Info
4 reviews
Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Pieter Breughelstraat in Den Bosch. Bij Shiatsu Massage & Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch. Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het eeuwenoude meridianensysteem. Het geeft verlichting bij klachten als hoofdpijn, nekpijn, pijn in de schouders, spierpijn, darmklachten, onrust, depressie en stressgerelateerde klachten. Let op: de praktijk is open van dinsdag tot en met donderdag.
Shiatsu massage - therapie behandeling
1 u
69
Toon alle services…

Praktijk voor IOKAI Meridiaan Shiatsu - Rosmalen

Info
Geen reviews
IOKAI shiatsu is geen massage, maar een effectieve traditionele Oosterse geneeswijze. Deze vorm van manuele therapie wordt gegeven op het geklede lichaam en is aangenaam om te ondergaan. Het gaat om het herstellen van de balans. Als de levensenergie, de Ki, vrij door je lichaam stroomt, dan voel je je gezond, fit en energiek. Maar als de levensenergie verstoord wordt, kun je lichamelijke of geestelijke klachten krijgen. IOKAI shiatsu herstelt de energiebalans in je lichaam, om zo je klachten te verhelpen én te voorkomen.
Shiatsu - 20 minuten
20 min
30
Shiatsu - 30 minuten
30 min
45
Shiatsu - 45 minuten
45 min
67,50
Toon alle services…

Beauty Centre Jolanda

Info
114 reviews
Jolanda benadrukt dat het van groot belang is dat je een menselijk lichaam van zowel binnenuit als buitenaf goed verzorgt. Met een team van gediplomeerde huidverzorgingsspecialistes wordt er een zorgvuldig behandelplan opgesteld om jouw huid het beste, hetzij van binnen-en/of van buiten, te behandelen. Zo kun je terecht voor massages, schoonheidsbehandelingen en diverse arrangementen. Kortom, een plek waar zowel jij als je huid de aandacht krijgt die het zo verdient.
Shiatsu - per 15 minuten
15 min
15,50
Toon alle services…

Bimu Shiatsu

Info
19 reviews
Wil je meer energie of wil je af van je schouder-, nek- of rugklachten? Je bent dan één bezoekje verwijderd van een shiatsu massage. Bimi Shiatsu voorkomt en verhelpt spanningsgerelateerde klachten die vaak voorkomen bij kantoorwerkers, drukke moeders of stressvolle banen. De nadruk wordt gelegd op blijvende verlichting. Ze kunnen de behandeling geheel aanpassen aan jouw klachten of wensen. Geen klachten? Geen punt! Deze drukpuntmassage met rotaties en strekkingen werkt ook bijzonder ontspannend. De behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering.
Shiatsu massage
30 min - 1 u 30 min
vanaf 36
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Shiatsu massage?
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...