Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filters
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Sportmassage in de buurt van Almere

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 4 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Massage en Therapie Almere

Info
4.6 67 reviews   Daluren
Heb jij last van stress, vermoeidheid, pijn of ben je energieloos en heb je het gevoel dat je niet meer weet waar je moet beginnen? Neem dan even tijd om tot rust te komen tijdens een massage bij Massage en Therapie Almere in Almere Haven. Eigenaresse Marielle is opgeleid tot therapeut en weet als geen ander hoe belangrijk de balans tussen lichaam en geest is. Je kunt bij deze salon terecht voor verschillende soorten wellnessmassages, specifieke klachtgerelateerde massages en voor diverse therapieën.
Sportmassage
30 min - 1 u
Bespaar tot 10% vanaf 22,50
Medical taping
15 min
Bespaar tot 10% vanaf 9
Toon alle services…

Queens, World of Health & Beauty

Info
4.9 85 reviews
Queens, World of Health & Beauty in Almere is een begrip op het gebied van beauty- en massagebehandelingen. Queens beschikt over een salon en een massageruimte. Luba, eigenaresse van Queens, heeft ruime ervaring binnen de schoonheidsbranche. Zij is gespecialiseerd in unieke massages en gezichtsbehandelingen, waarbij de huid er zonder medische ingrepen jonger uitziet. Daarnaast beschikt Queens, World of Health & Beauty over een tweede masseur die zich volledig richt op lichaamsmassages. De salon werkt alleen met kwalitatief hoog aangeschreven schoonheidsproducten. De moderne technieken die hierbij gebruikt worden zijn de afgelopen jaren door Luba zelf ontwikkeld met Oost-Europese inspiratie. Daarnaast is zij gespecialiseerd als diëtiste en in de ontgifting van het lichaam en gezicht. Wanneer je hier een ontspannende behandeling ondergaat, kom je als nieuw naar buiten. Let op: de ingang van de salon bevindt zich in een appartementen-complex tussen D-Reizen en Vodafone.
Sportmassage
1 u
60
Fitnessmassage
30 min
50
Toon alle services…

Kigelia Lichaam & Geest

Info
4.8 129 reviews
Kigelia is een praktijk voor beauty, massage, therapie en natuurgeneeskunde. Moreno en Malon laten meerdere disciplines op elkaar aansluiten en werken allebei op holistische wijze. Hierbij wordt de mens als geheel gezien en behandeld. De praktijk biedt behandelingen op psychisch en op lichamelijk vlak. Deze behandelingen zijn zowel apart te boeken als te combineren. Voortdurende scholing zorgt ervoor dat de kennis en het aanbod steeds worden uitgebreid. Bij Kigelia wordt alleen met natuurlijke, biologische en organische producten met keurmerk gewerkt. Deze producten bevatten geen metalen, parabenen, synthetische stoffen en minerale oliën. Voel je weer gezond, verzorgd en ontspannen en breng lichaam en geest met elkaar in balans.
Medical Taping Concept - vervolgconsult incl. tape
30 min
45
Medical Taping Concept - 1e consult
1 u
60
Toon alle services…

Trigger Point Almere

Info
4.9 18 reviews
Trigger Point Almere is de plek voor massage met meerwaarde in Almere. Deze massagepraktijk vind je aan de rand van de Literatuurwijk, vlak bij de Gamma. Bij Trigger Point Almere kun je zowel voor therapeutische behandelingen als ook voor een ontspannende (sport-) massage terecht. Heb je bijvoorbeeld klachten aan spieren, pezen of gewrichten? Dan is een triggerpoint behandeling mogelijk de oplossing.
Sportmassage
1 u
50
Toon alle services…
Laden...

Sportmassage aanbevolen salons in Almere, Nederland

Sportmassage in Almere

Wanneer je regelmatig sport of beweegt, kan het soms voorkomen dat je spieren overbelast raken. Een sportmassage kan in dat geval helpen om zowel de spieren als je hele lichaam weer te laten ontspannen. Daarnaast helpt deze massage ook preventief bij het voorkomen van blessures. In Almere kun je via Treatwell bij verschillende massagesalons terecht voor een goede sportmassage. Deze lopen uiteen van 30 minuten tot bijna anderhalf uur, zodat er altijd wel een sportmassage is die aansluit bij jouw wensen. Zo kun je zonder zorgen lekker blijven sporten en bewegen in Almere.

De voordelen van een sportmassage

Bij een sportmassage wordt er gebruik gemaakt van stevige handgrepen die met de blote huid worden toegepast op de spieren. Dit kan helpen om de spieren warm te maken voor een sportieve activiteit, blessures te voorkomen door een betere functionering van de spieren of de spieren te herstellen na een zware inspanning. Anders dan de naam doet vermoeden, is een sportmassage ook geschikt voor niet-sporters. Door dagelijkse bezigheden kunnen ook klachten ontstaan, bijvoorbeeld door een verkeerde houding. Daarnaast zorgt de massage voor een verbeterde doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen.

Luister naar je lichaam

Het is altijd beter om klachten te voorkomen dan te genezen. Daarom is het verstandig om je spieren voor sportieve activiteiten goed warm te maken en tijdens je bezigheden goed op je houding te letten. Toch kan het gebeuren dat je een blessure oploopt. Een sportmassage kan de spieren herstellen na een zware inspanning, maar is zeker geen vervanging voor een juiste behandeling van een blessure. Luister daarom goed naar je lichaam en ga bij ernstige klachten naar een fysiotherapeut of arts om deze te laten behandelen. Daarentegen kan een sportmassage wel helpen ter aanvulling van de juiste fysiotherapie.

Boek gemakkelijk jouw sportmassage in Almere

Heb je binnenkort een sportieve activiteit in Almere op de planning staan, dan is het fijn om je spieren goed op te warmen en hierop voor te bereiden. Via Treatwell kun je gemakkelijk 24/7 een sportmassage boeken en heb je direct inzicht in de agenda’s en prijzen van de salons. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus voorkom een blessure en boek snel een afspraak!