Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Drenthe
Filters
Sorteer

Therapeutische massage in de buurt van Drenthe

We hebben 3 salons gevonden

Resultaten inclusief: Holistische Massage, Hydrotherapie

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand

Shanthe Massagetherapie

4.8 147 reviews
Meer details
Heb jij stijve spieren of last van je gewrichten? Bij Shanthe Massagetherapie in Groningen kun je terecht voor therapeutische massages. Deze praktijk is in 1996 gestart door Hilly. In de loop der jaren is Shanthe Massagetherapie uitgegroeid tot een praktijk waarin zowel de westerse geneeskunde als de oosterse filosofie de basis vormen van de behandelingen. Behandelingen worden vaak vergoed via je zorgverzekering. Dit kun je bij je verzekering nakijken!
Kort consult - 45 minuten
45 min
65
Kort consult - 30 minuten
30 min
42,50
Toon alle behandelingen van deze salon…

Massagepraktijk Homminga

4.8 37 reviews
Meer details
Bij Massagepraktijk Homminga aan de Blekerstraat in Groningen ben je aan het juiste adres voor een doelgerichte massage. Eigenaar Ruben heeft een achtergrond in de fysiotherapie en heeft ervaren dat pijnklachten bijna altijd (in)direct uit spierspanningen ontstaan. Met behulp van een doelgerichte massage helpt Ruben om spanningen en stress te verminderen waardoor jouw pijnklachten zullen afnemen. Daarnaast is het een heerlijk moment om zowel lichaam als geest te laten ontspannen, ook als je geen lichamelijke klachten hebt. Let op: Neem zo mogelijk een grote handdoek mee.
Therapeutische massage
30 min - 1 u
vanaf 35
Massage bij chronische pijn
30 min - 1 u
vanaf 35
Toon alle behandelingen van deze salon…

Healthcare Song

4.5 335 reviews
Meer details
Aan de Hoofdstraat in Meppel is Healthcare Song gevestigd. In deze praktijk werken ze volgens traditionele Chinese geneeswijzen. Binnen deze geneeswijzen wordt gewerkt met energie. Als je niet lekker in je vel zit of je gewoon niet zo goed voelt, zorgen ze er hier voor dat je de natuurlijke balans weer terugvindt. Dit doen ze door middel van acupunctuur, massages of de bewegingsoefeningen qigong of tai ji. Op deze manier komt je energie weer in evenwicht en kunnen je klachten verdwijnen. Ook kinderen kunnen hier terecht om onder andere klachten zoals slapeloosheid en eetproblemen te verhelpen.
Shiatsubehandeling met Song
30 min - 1 u
vanaf 35
Shiatsubehandeling
30 min - 1 u 30 min
vanaf 30
Shiatsubehandeling door Mark
30 min - 1 u
vanaf 35
Toon alle behandelingen van deze salon…
Laden...