Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Kraneweg, Groningen
Kies datum & tijd
Filters

Therapeutische massage in de buurt van Kraneweg, Groningen

We hebben 3 salons gevonden

Resultaten inclusief: Holistische Massage, Hydrotherapie

Sorteer op
Locatie
Zoek op afstand

Massagepraktijk Homminga

4.8 45 reviews
Meer details
Bij Massagepraktijk Homminga aan de Blekerstraat in Groningen ben je aan het juiste adres voor een doelgerichte massage. Eigenaar Ruben heeft een achtergrond in de fysiotherapie en heeft ervaren dat pijnklachten bijna altijd (in)direct uit spierspanningen ontstaan. Met behulp van een doelgerichte massage helpt Ruben om spanningen en stress te verminderen waardoor jouw pijnklachten zullen afnemen. Daarnaast is het een heerlijk moment om zowel lichaam als geest te laten ontspannen, ook als je geen lichamelijke klachten hebt. Let op: Neem zo mogelijk een grote handdoek mee.
Massage bij chronische pijn
30 min - 1 u
Bespaar tot 27% vanaf 35
Therapeutische massage
30 min - 1 u
Bespaar tot 27% vanaf 35
Toon alle behandelingen van deze salon…

Shanthe Massagetherapie

4.8 161 reviews
Meer details
Heb jij stijve spieren of last van je gewrichten? Bij Shanthe Massagetherapie in Groningen kun je terecht voor therapeutische massages. Deze praktijk is in 1996 gestart door Hilly. In de loop der jaren is Shanthe Massagetherapie uitgegroeid tot een praktijk waarin zowel de westerse geneeskunde als de oosterse filosofie de basis vormen van de behandelingen. Behandelingen worden vaak vergoed via je zorgverzekering. Dit kun je bij je verzekering nakijken!
Kort consult - 30 minuten
30 min
42,50
Kort consult - 45 minuten
45 min
65
Toon alle behandelingen van deze salon…

De Koning Te Rijk, Massage en Shiatsu in Groningen

4.7 135 reviews
Meer details
Gun jezelf een moment van rust en ontspanning! Bij De Koning Te Rijk, Massage en Shiatsu in Groningen bij je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende heerlijke massages en therapeutische consulten. Eigenaresse Jannet werkt met een combinatie van massage en shiatsu, ook is ze gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en massages voor na de bevalling. Maak een afspraak bij De Koning Te Rijk en kom weer in balans. Handig om te weten: de behandelingen worden mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je eigen polisvoorwaarden.
Therapeutisch consult - 60 minuten
55 min
Bespaar tot 6% vanaf 75
Toon alle behandelingen van deze salon…
Laden...