Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Fitness behandelingen binnen 3 km van Rotterdam

Locatie
Zoek op afstand
Filter zoekresultaten
Klaar
We hebben 7 salons gevonden
Sorteer op
Sorteer

Wellness Carla

Info
2 reviews
Wellness Carla bij Carla Timman staat voor professionele persoonlijke benadering en gezonde voedingsadviezen. Carla helpt je bij het realiseren van je doelstelling: een gezond en fit lichaam. Haar lijfspreuk is dan ook: love to be fit! Als je voor enthousiasme, resultaat en kwaliteit gaat ben je bij Carla zeker aan het juiste adres.Veel mensen trainen of laten zich al jaren behandelen zonder de juiste begeleiding en het gewenste resultaat. Met personal trainer & sportmasseur Carla ben je hiervan verzekerd. De combinatie van sport,voeding en ontspanning is hierbij dé sleutel tot succes.
Individuele training
1 u
42,50
Training voor 2 personen
1 u
55
Training voor 3 personen
1 u
67,50
Toon alle services…

Marisports

Info
Geen reviews
Marisports helpt je op professionele wijze een gezonde en sportieve levensstijl te realiseren en/of een sportprestatie te verbeteren. Eigenaar Rick Mari begeleidt je door middel van kennis en ervaring op het gebied van training, voeding en mentale ondersteuning naar het doel dat je voor ogen hebt. Rick is een zeer ervaren trainer en coach en neemt regelmatig deel aan workshops.Hij zorgt dat hij voortdurend op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op sportgebied. De drie pijlers van Marisports zijn: aandacht, plezier en trainingsresultaat.
Bootcamp Training (outdoor)
1 u 15 min
10
Small Group Training (indoor)
1 u
vanaf 40
Personal Trainingssessie
1 u
65
Toon alle services…

Make A Move

Info
Geen reviews
Kom in beweging op de Houtlaan in Rotterdam. Bij Make a Move kan je terecht voor personal training, groepstraining, fysiotherapie en sportmassage. De trainingen kenmerken zich door de hoge funfactor, de persoonlijke aanpak en de effectiviteit. Er wordt functioneel getraind; ze kijken naar je lichaam en je dagelijkse activiteiten en passen daar je training op aan. De fysieke training is de basis van de samenwerking. Daarnaast bieden ze ook mentale coaching en hulp bij je voedingspatroon.
Functional Fit - 1 les
1 u
20
Urban Fitness - 1 les
1 u
20
Cross Fitness - 1 les
1 u
20
Toon alle services…

Springvloed Fysiotherapie

Info
8 reviews
Wil je aan de slag onder begeleiding van een professional? Dan zit je goed bij Martin. Hij is fysiotherapeut, personal trainer en integratieve therapeut en richt zich met name op de preventieve kant van zijn vak. Zijn specialisatie is jouw lichaam en geest te helpen uitlijnen. Dit gebeurt door een gedegen bewegingsanalyse, plus een gerichte training op de zwakste schakels. Daarna door kwaliteiten als focus, motivatie, bewustwording en een bewuste ademhaling te optimaliseren. Hierdoor creëer je een beter gevoel in je lijf en bereik je meer met minder inspanning.
Fysiotherapie
30 min
33
Eenmalig fysiotherapeutisch consult
1 u
60
Personal Training - 10 sessies
1 u
600
Toon alle services…

Zarrel Future Personal Training

Info
Geen reviews
Heb je behoefte aan een extra stok achter de deur om weer lekker in je vel te komen? Misschien het één op één trainen met een personal trainer dan iets voor je. Werk aan je doel en beleef plezier aan je work-out. Boek nu een training bij Zarrel Future Personal Training en zie snel resultaat.
Personal Training - Consult gesprek
15 min
GRATIS
Personal Training - Losse les
1 u
70
Personal Training - 8 sessies
1 u
480
Toon alle services…

GLPT

Info
Geen reviews
GLPT is gevestigd op de Watertorenweg in Rotterdam en biedt bootcamplessen, voedingsadvies en massages aan. Drie onderdelen die essentieel zijn bij het onderhouden van je lichaam aangezien voor een gezond lichaam niet alleen voldoende beweging nodig is maar ook gezonde voeding. Stel samen een gebalanceerd voedingspatroon op waarbij rekening wordt gehouden met je levensstijl. Laat het team je motiveren en je begeleiden naar je persoonlijke doelstellingen. Ze bezitten ervaring en expertise so no more excuses.
Outdoor bootcamp
1 u 30 min
vanaf 7,50
Indoor Bootcamp
1 u 30 min
vanaf 7,50
Personal Training
1 u
vanaf 50
Toon alle services…

Press & Play

Info
Geen reviews
Wesley is eigenaar van Press & Play, een praktijk die zich specialiseert in voeding, beweging en gezondheid. Al vanaf jonge leeftijd werd hij thuis gestimuleerd om te sporten en dit heeft geleid tot zijn visie dat sporten voor jou een plezierig deel van je leven moet uitmaken. Daarnaast kan sporten onbewust leerzaam en gezond zijn en door het leuk en uitdagend te maken kan het bijdragen aan een gezond en energiek leven. De lessen zijn geschikt voor jong en oud en kunnen privé zijn of in groepsverband plaatsvinden.
Personal Training
1 u
45
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Laden...