Populaire behandelingen

Kies uit 8 salons met gezichtsbehandelingen in de buurt van Neude Janskerkhof en Domplein en omgeving, Utrecht

Skin and Soul Utrecht

5,0
4 reviews
Lange Elisabethstraat Mariaplaats, Utrecht
Laat zien op de kaart
HENNA BROWS DURING FACIAL 10 min
€10
HENNA LASHES DURING FACIAL 10 min
€10
Huid Advies 20 min
€0
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
13:0020:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

In het bruisende hart van het centrum van Utrecht gevestigd in het gezellige duurzame warenhuis Green UP, vindt u Skin & Soul een huidspecialist die ook duurzaamheid voorop heeft staan! Bij Skin & Soul kijken we met persoonlijke aandacht naar wat de huid nodig en die doen we met veel passie en liefde.

Het team: Eigenaresse Emma Schrijver is werkzaam als huidspecialiste in haar unieke duurzame praktijk. Haar passie voor natuurlijke cosmetica, een gezonde bewuste levensstijl en voeding heeft ze de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Ook was ze ooit op zoek naar goede verzorgingsproducten, waar haar gevoelige huid goed op reageerde. Al snel na mijn opleiding kwam ze er achter dat er veel producten op de markt zijn die niet bevorderend of zelfs schadelijk zijn voor de huid.

Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Waarschijnlijk begrijp je meer dan de helft van de termen op je ingrediëntenlijst niet. Net als bij voeding geldt hetzelfde ook voor huidverzorging: sommige (synthetische en natuurlijke) stoffen zijn ongezond. Ze versnellen de huidveroudering en kunnen huidproblemen doen verergeren of zelfs veroorzaken. Dit klinkt misschien logisch, maar veel mensen zijn zich hier niet van bewust!

In mijn praktijk nemen ze je mee in de wereld van gezonde en duurzame cosmetica, word je bewust en ervaar het verschil!.

Gespecialiseerd in: Huidproblemen, huidverbetering op een natuurlijke manier, natuurlijk en duurzaam, henna wenkbrauwen, sugaring van gezicht, bindweefselmassage.

Merken en producten: De producten van Dr. Baumann sluiten hier mooi op aan. De verpakkingen zijn gemaakt van een bioplastic die 100% afbreekbaar zijn in de afvalverwerking, er wordt geen gebruik gemaakt van overbodige verpakkingen, de producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden op een milieuvriendelijke manier gewonnen en gemaakt.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Op loop afstand van station Utrecht Centraal.

Extra's: Wat kun je verwachten bij een bezoek aan onze salon? Iedere behandeling geven we met veel liefde en persoonlijke aandacht. Samen kijken ze naar wat je zou willen verbeteren aan de huid en wat daarvoor nodig is.

Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? We gaan je helpen om je dit te realiseren. Stapsgewijs, naar het uiteindelijk doel: een mooie en gezonde huid, die je zelf thuis gemakkelijk kunt onderhouden!

Voor een bijzondere ervaring ga je dus naar Skin & Soul!

SUPERNATURAL beauty

No reviews
Neude Janskerkhof en Domplein en omgeving, Utrecht
Laat zien op de kaart
Lash Tint 15 min
€15
Lash Extension removal 15 min
€15
Brow Tint 15 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

SUPERNATURAL Beauty is een salon waarin je je bij binnenkomst direct welkom voelt. Een sublieme beleving door gastvrijheid en persoonlijke service. U komt terecht in een warme, veilige en professionele sfeer waarin u en uw wensen gehoord worden.

Het team: Eigenaresse, Master stylist en trainer Hiba leidt het team met ruim 10 jaar ervaring. Stylisten Cynthia en Bernarda specialiseren zich in lash & brow styling, the supernatural way.

Gespecialiseerd in: SUPERNATURAL Beauty specialiseert zich in alles wat met lashes & brows te maken heeft. Hiba is SPMU specialist en behandeld wenkbrauwen en lippen met de laatste technieken. Daarnaast bied de salon ook Body Contouring aan voor een natuurlijke en gezonde manier van het vormen en detoxen van het lichaam d.m.v. Madero therapie.

Merken en producten: Producten voor nazorg van de behandelingen zijn te verkrijgen in de salon

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is gelegen in het centrum van Utrecht en zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is ook mogelijk, parkeren kan in omliggende parkeergarages en parkeerplaatsen.

Extra’s: SUPERNATURAL Beauty staat bekend om haar warme sfeer, persoonlijke aandacht en vakkundigheid