Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account
Filter en locatie
Verfijn...
Sorteer op
Sorteer

Wenkbrauwen epileren of threaden in Veghel, Noord-Brabant

Locatie
Zoek op afstand
We hebben 1 salon gevonden
#addDfpTargettingAttribute ("country", $responseContext.channelCountry.code) #addDfpTargettingAttribute("CO", $responseData.locationHierarchy.get(0).displayName) #addDfpTargettingAttribute("C", $responseData.locationHierarchy.get($lastIndex).displayName) #addDfpTargettingAttribute( "service-type", $responseData.searchParameters.offerResultType.toString().toLowerCase().replace("_", "-") ) #addDfpTargettingAttribute( "treatment-type-id", $responseData.searchParameters.treatmentTypeId ) #addDfpTargettingAttribute( "treatment-ids", $formatterTool.returnJsonEncoded($responseData.searchParameters.treatmentIds) )

Beau d'Or

Info
4.5 19 reviews
Heb je behoefte aan een eerlijk en duidelijk advies? Dit krijg je bij Beau d’Or. Deze schoonheidssalon aan de Rietven in Veghel biedt kwalitatieve behandelingen. Kies uit het aanbod van behandelingen op het gebied van huidverbetering, spray tan, visagie of wimperextensions. Boek een manicure, pedicure of geniet van een ontspannende lichaamsbehandeling. De salon is gevestigd naast een woonhuis aan een doorgaande weg en is makkelijk te vinden. Er is altijd een parkeerplek beschikbaar.
Epileren - wenkbrauwen
10 min
#menuFormatPrice($service.minimumPrice, $service.maximumPrice)
Modelleren - wenkbrauwen
15 min
#menuFormatPrice($service.minimumPrice, $service.maximumPrice)
Toon alle services…

Niet gevonden wat je zocht?

Pas de filters aan om meer salons te vinden:

Advies nodig over Wenkbrauwen epileren of threaden?
Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide.
Laden...