Kies uit 7 salons met wimperextensions in de buurt van Hof van Delft, Zuid-Holland

Ellicious

5,0
17 reviews
Voorhof, Zuid-Holland
Laat zien op de kaart
Last-minute
One by One 1 u 30 min
vanaf €61,75
bespaar tot 5%
Light volume2 uren 40 min
€80
Volume2 uren 40 min
€95
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
17:0021:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
17:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
10:0017:00

Sfeer in de salon: Stap binnen bij Ellicious en je betreedt een wereld van verfijnde beauty en tijdloze elegantie. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te verwelkomen met open armen en je te voorzien van de meest verfijnde beauty behandelingen zoals wimperextensions, PMU of Fineline tattoo. Bij Ellicious gaat het echter niet alleen om de behandelingen. Het gaat om de ervaring die we je bieden. Vanaf het moment dat je binnenstapt, zul je merken dat onze omgeving doordrenkt is van rust en luxe. We begrijpen dat beauty niet alleen aan de oppervlakte ligt, dus nemen we de tijd om naar je wensen te luisteren en een behandeling op maat te creëren die bij jou past.

Gespecialiseerd in: Wimperextensions zijn onze specialiteit, en we geloven in het creëren van een betoverende oogopslag die je gezicht nog meer laat stralen. Onze Fineline tattoo is een kunstvorm op zich. Met uiterste precisie en vakmanschap definiëren we jouw wenkbrauwen, eyeliner en lipcontouren, waardoor je elke dag moeiteloos straalt. Het is niet alleen een kwestie van make-up, het is een investering in jouw eigen gemak.

Extra's: We geloven in empowerment en zelfvertrouwen, en onze behandelingen zijn ontworpen om dit te versterken. Dus kom naar Ellicious, waar hoogwaardige beauty behandelingen samenkomen met een warme en uitnodigende sfeer.