6 Spa’s / Sauna’s (Sauna)
in Amsterdam gevondenLocatie

Type salon

Beschikbaarheid

Maximale prijs


Wat andere mensen van Skin & Spa + Store vinden:
Heerlijke ervaring, ik kom zeker terug!Nikki
Prettige sfeer en er werd leuk gekletstStefanie

De beste Spa’s / Sauna’s (Sauna) in Amsterdam

Spa’s / Sauna’s in Amsterdam scoren gemiddeld:
8.1 op basis van 592 stemmen.
81
gemiddeld

Sauna in Amsterdam

Niets is fijner dan een lekker dagje ontspannen in een sauna. En waarom zou je dat dat niet in Amsterdam doen? Via Treatwell kun je verschillende sauna’s in Amsterdam vinden waar je kunt genieten van heerlijke wellness-faciliteiten. Heb je last van spanning, stress of neem je te weinig tijd voor jezelf? Dan biedt een sauna een fijne uitkomst. Mocht je niet een hele dag de tijd hebben, kun je natuurlijk ook enkel in de ochtend, middag of avond gaan om er toch even tussenuit te zijn.

Grote stad, groot aanbod

Uiteraard kun je in Amsterdam in je eentje naar de sauna gaan. Maar het is veel gezelliger om met vrienden of vriendinnen te gaan. Maak van een gewoon saunabezoek een extra verwennerij door deze te combineren met speciale arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie met een hammam-arrangement en volledig genieten van een inzeping en scrub. Wil je jezelf even volledig laten verwennen, ga dan voor een sauna gecombineerd met een facial of massage. Ben je toch meer in een feeststemming? Dan kan een saunabezoek samen met vrienden combineren met een vrijgezellen-, babyshower- of verjaardagsarrangement.

Goed voor je lichaam en geest

Een bezoek aan de sauna is een echt verwenmomentje voor jezelf. Niet alleen hoef je even nergens aan te denken en zal je geest tot rust komen, maar het is ook nog eens goed voor je lichaam. Wanneer je in een sauna bent, zal je hartslag stijgen als gevolg van de warmte. Dit leidt tot een snellere stroming van je bloed en het verwijden van je aderen en poriën. Hierdoor kunnen afvalstoffen makkelijk worden afgevoerd door je lichaam. Daarnaast kunnen er meer voedingsstoffen bij je huid komen, wat resulteert in een gezondere huid. Bij gewrichts- en spierpijn kan een sauna verlichting bieden en als extra bijkomstigheid heeft het een positieve invloed op je vetverbranding en zul je dieper kunnen slapen.

Gun jezelf een verwenmoment

Via treatwell.nl kun je eenvoudig verschillende sauna’s in Amsterdam vinden. Je hebt direct inzicht in de openingstijden zodat je kunt gaan wanneer het jou uitkomt. Ga je niet zo graag uit de kleren in de sauna, dan bieden sommige sauna’s ook badkledingdag aan. Extra leuk voor de student: sommige sauna’s in Amsterdam bieden studentenkorting aan. Alle informatie per sauna is te vinden op treatwell.nl, dus wacht niet langer en boek nu je behandeling!

In de categorie Spa’s / Sauna’s in Amsterdam varieert de prijs van € 10 tot € 535.