1 Spa’s / Sauna’s (Hammam)
in Den Haag gevondenLocatie

Type salon

Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Spa’s / Sauna’s (Hammam) in Den Haag

Spa’s / Sauna’s in Den Haag scoren gemiddeld:
7.9 op basis van 38 stemmen.
79
gemiddeld

Naar de hammam in Den Haag

Verwen jezelf en ontspan in een hammam in Den Haag. De hammam kent zijn oorsprong in Turkije en was vroeger een plek waar Turkse mensen samen kwamen met familie en vrienden. In de hammam genoten mensen samen van verschillende behandelingen zoals massages en het scrubben en verzorgen van de huid. Tegenwoordig zijn hammams wereldwijd erg populair en kun je ze overal vinden, waaronder in de multiculturele stad Den haag.

Ontspan in een hammam in Den Haag

Tijdens je hammam in Den Haag ga je van hete- naar koelere ruimtes, in deze ruimtes word je gewassen met een speciale zeep en word je huid gescrubbed met een speciale scrub handschoen. Het scrubben van de huid zorgt ervoor dat je huid helemaal gereinigd wordt en je afkomt van oneffenheden, meestal word je na het scrubben ingesmeerd met een speciale olie, deze olie beschermt en voedt de huid.

De meeste hammam’s staan zwemkleding toe en anders kan je jezelf altijd bedekken met een handdoek. Ook kun je tijdens het hammam bezoek kiezen voor extra behandelingen zoals: je haar laten wassen, een ontspannende massage of andere behandelingen. Het kan zijn dat de hammam in een spa zit, dan kun je ook genieten van andere dingen zoals de sauna.

Leuke tip: breng een bezoek aan Scheveningen voordat je naar de hammam gaat, het strand van Scheveningen is een populaire plek waar men vaak heen gaat om uit te waaien, dit is leuk om te doen voordat je heerlijk gaat ontspannen in de hammam. Wil je liever iets anders doen voordat je naar de hammam gaat? Kies dan voor madurodam! hier kun je Nederland in miniatuur zien, iets wat je gezien moet hebben als je Den Haag bezoekt.

Waarom naar een hammam in Den Haag?

Een hammam bezoek in Den Haag brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste is Den Haag een hele leuke stad om te verkennen en ten tweede is een bezoek aan de Hammam heel rustgevend en goed voor de gezondheid. In de hammam stijgt je lichaamstemperatuur, door deze stijging begint je lichaam te ontgiften, verbeterd je bloedsomloop en krijg je een verbeterd metabolisme.

In de hammam word je afgekoeld met koud water na de hete stoom, dit is een opwekkende ervaring die goed is voor je hart. Ook verbeterd dit proces je metabolisme en stimuleert het je spieren om gifstoffen af te voeren. Een hammam bezoek is een goede en ontspannende manier om een leuk dagje Den Haag af te sluiten.

Een hammam bezoek is een must omdat:

  • Je huid compleet gehydrateerd wordt, ook vermindert een hammam bezoek een schilferige huid en rode vlekken
  • De elasticiteit van je huid flink verbeterd wordt, ook maakt de hammam je huid gaaf
  • Een regelmatig hammam bezoek de huid jong houdt en preventief werkt tegen veroudering
  • Een hammam bezoek de talgafscheiding verbeterd en acne vermindert
  • Je heerlijk tot rust komt in de hammam en het stress verlaagt waardoor je slaappatroon verbeterd

Boek nu een afspraak

Jezelf af en toe in de watten leggen is heel belangrijk, verwen jezelf daarom en boek een hammam behandeling via Treatwell. Er staan veel salon reviews online die jou helpen bij het kiezen van de juiste hammam, ook heeft treatwell het grootste aanbod van hammams bij jou in de buurt in Den Haag.

In de categorie Spa’s / Sauna’s in Den Haag varieert de prijs van € 16,5 tot € 45,95.