2 Spa’s / Sauna’s (Sauna)
in Haarlem gevondenLocatie

Type salon

Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Spa’s / Sauna’s (Sauna) in Haarlem

Spa’s / Sauna’s in Haarlem scoren gemiddeld:
8.2 op basis van 17 stemmen.
82
gemiddeld

Sauna in Haarlem

Haarlem is een gezellige en drukke stad. Maar soms kan die drukte je even te veel worden en heb je behoefte aan een moment voor jezelf. In dat geval kan een saunabezoek een fijne uitkomst bieden. Hier kun je even heerlijk tot rust komen, weg uit alle drukte, kun je even alle zorgen van je af laten glijden. Daarnaast is de sauna een echte oppepper voor lichaam en geest. Via Treatwell kun je gemakkelijk een saunabezoek in Haarlem plannen. Geniet van de warmte, rust en ontspanning zodat je daarna weer vol energie de bruisende stad in kunt.

De voordelen van een saunabezoek

Naast dat een sauna erg fijn en ontspannen is, is het ook nog eens goed voor je lichaam. Wanneer je je in een saunacabine bevindt, zul je merken dat de stress afneemt. Niet alleen in je hoofd, maar ook in je spieren. De warmte zorgt immers voor verlichting van spierpijn en pijn in de gewrichten. Daarnaast gaan je aderen openstaan door de warmte. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen. Bovendien raak je je dode huidcellen makkelijker kwijt doordat je veel gaat zweten. Het zweet zorgt er tevens voor dat gifstoffen makkelijker je lichaam kunnen verlaten.

Haal het optimale uit een bezoek aan de sauna

Je kunt natuurlijk even een kwartiertje naar de sauna gaan, bijvoorbeeld vanuit je werk of na het sporten. Maar je kunt er ook voor kiezen uitgebreid de tijd te nemen voor jezelf en je compleet laten verwennen. Zo combineer je een saunabezoek in Haarlem eenvoudig met een bezoek aan een Turks stoombad, een koud dompelbad of een bubbelbad. Wil je de rust nog even vasthouden na een sauna? Dan kun je eventueel nog even ontspannen in een rustkamer. Kom je niet voor de rust maar wel voor ontspanning? Maak er dan een gezellig dagje weg met vrienden van en ga gezamenlijk naar de sauna.

Boek je saunabezoek gemakkelijk via Treatwell

Via Treatwell kun je eenvoudig een sauna in de buurt van Haarlem vinden. Daarnaast heb je direct inzicht in de prijslijst en agenda van de salon. Je kunt door middel van reviews eerdere ervaringen van klanten lezen en de foto’s geven een goede impressie van de salon. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Via Treatwell heb je niet te maken met eventuele boekingskosten en kun je vaak nog op korte termijn terecht bij de salon. Op deze manier hoef je je nergens druk over te maken en kom je al direct in een ontspannen sfeer.

In de categorie Spa’s / Sauna’s in Haarlem varieert de prijs van € 9,5 tot € 175.