1 Spa’s / Sauna’s (Hammam)
in Rotterdam gevondenLocatie

Type salon

Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Spa’s / Sauna’s (Hammam) in Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad vol met leuke winkels en eettentjes. In Rotterdam kun je terecht voor live muziek, een heerlijke borrel of bezoek de vele marktjes die Rotterdam kent. Naast een zeer diverse en hippe stad is Rotterdam ook een rustoord voor ontspanning. Mits je de goede spa & wellness salons kent natuurlijk! De Rotterdammers zijn sociaal, eerlijk en straight-to-the-point. Vandaar ook dat we het kort en bondig houden.

Rotterdam & Hammam

Na een drukke beweeglijke dag in het moderne Rotterdam is het heerlijk om je terug te trekken in een rustoord naar keuze. Een bijzondere behandeling in een spa is de Hammam behandeling. de Hammam, of ook wel het Turkse Badhuis, is een plek waar mensen zich kunnen wassen en sociale contacten kunnen onderhouden. Vroeger kwam men hier samen om met anderen te praten en zichzelf te reinigen. Tegenwoordig is Hammam erg in trek en mensen komen hier om een heerlijke Hammam behandeling te ondergaan.

De behandeling

De behandeling is opgebouwd uit allerlei rituelen die in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. Het is een uitgebreid scrubritueel dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt op verwarmde marmeren tafels bij een temperatuur van zo’n 38 graden. Na het scrubben wordt er uit een katoenen zak, ofwel een Torba, warm schuim van olijfzeep over je heen gegoten en hier wordt je van top tot teen mee ingezeept en vervolgens gemasseerd. Tijdens een Hammam behandeling worden dode huidcellen verwijderd, de bloeddoorstroming gestimuleerd en de spieren optimaal ontspannen. In de Hammam spa’s heerst een rustgevende en Oosterlijke sfeer met warme kleuren en heerlijke zoete geuren.

Een warm welkom

Bij ontvangst word je verwelkomt in de welkomsthal waar je je waant in het verre Oosten met vele kussentjes en rustgevende tinten zoals warm bruin, blauw of oranje. Ook wordt je verwelkomt met een heerlijk kopje koffie of een typisch Oosterse munt en kruidenthee om je voor te bereiden op een volle honderd procent ontspanning. Met een Hammam behandeling ben je tussen een halfuurtje en twee uur weer buiten en kun je snel de draad van je drukke leven in Rotterdam weer oppakken, maar dan op een geheel ontspannen en herboren manier. Ideaal in combinatie met het drukke en dynamische zakenleven van Rotterdammers of na een lange middag shoppen in de welbekende Koopgoot.

Boek nu je afspraak

Via de site van Treatwell wordt het wel heel makkelijk om een afspraak te boeken! Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week het overzicht van de spa & wellness Hammam behandelingen in Rotterdam bekijken en direct online een afspraak boeken!

In de categorie Spa’s / Sauna’s in Rotterdam varieert de prijs van € 37 tot € 37.