1 Spa’s / Sauna’s (Sauna)
in Utrecht gevondenLocatie

Type salon

Beschikbaarheid

Maximale prijs

De beste Spa’s / Sauna’s (Sauna) in Utrecht

Spa’s / Sauna’s in Utrecht scoren gemiddeld:
8.5 op basis van 353 stemmen.
85
gemiddeld

Sauna in Utrecht

Utrecht is een drukke en gezellige stad, maar soms kan de alledaagse drukte even te veel worden. Het is dan heerlijk om jezelf eens goed te verwennen met een saunabezoek. Je kunt natuurlijk in je eentje gaan om even tot rust te komen, maar je kunt ook met vrienden gaan. Zo maak je er samen een ontspannend dagje uit van. Via Treatwell heb je een makkelijk overzicht van verschillende spa- en saunafaciliteiten in Utrecht. Zo kun je gemakkelijk even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Waar is een sauna goed voor?

Naast dat een saunabezoek erg ontspannend is, blijkt het ook nog eens goed voor je lichaam te zijn. Een bezoekje aan een sauna zorgt voor een verbeterd immuunsysteem en stimuleert en stabiliseert je bloedsomloop. Door de wisseling van temperatuur, bijvoorbeeld wanneer je de sauna verlaat, maakt je lichaam meer antistoffen aan. Bij een regelmatig bezoek aan de sauna, kan de kans op een verkoudheid dus aanzienlijk verminderen. Heb je last van spierpijn of rugklachten? Dan biedt een infraroodsauna uitkomst. Door de warmte en stralingen zal je spierpijn verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Daarnaast is een sauna reinigend en goed voor het verstevigen van je huid.

Geniet van een divers aanbod

Een saunabezoek is natuurlijk heerlijk, maar het is nog fijner om daarbij compleet in de watten te worden gelegd. In Utrecht vind je diverse sauna-arrangementen waarbij verschillende behandelingen worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een infrarood sauna in combinatie met een een traditionele Balinese massage. Deze combinatie ontdoet het lichaam van afvalstoffen en zorgt ervoor dat je in een diepe staat van ontspanning raakt. Wil je liever je lichaam volledig ontgiften, ontdoen van spanningen en je huidstructuur verbeteren? Dan is de combinatie van een infrarood sauna, hot stone massage en lurlur scrubmassage ideaal. Uiteraard kun je er een complete dag weg van maken en kun je alles combineren inclusief drankjes en hapjes. Zo komen je zintuigen volledig tot rust.

Waar wacht je nog op?

Of je nou voor een uurtje gaat of een hele dag, een sauna is altijd een goed excuus om even volledig te ontspannen. Op treatwell.nl kun je verschillende sauna arrangementen in Utrecht vinden. Je kunt 24/7 een behandeling boeken, waardoor je vaak al de volgende dag terecht kunt. Of je nu gaat voor een enkele of duo-behandeling, je lichaam zal je zeker dankbaar zijn!

In de categorie Spa’s / Sauna’s in Utrecht varieert de prijs van € 55 tot € 540.