Judith Leysterstraat 54, Haarlem

7
Reviews
100 %
boekt nogmaals
Prijs/Kwaliteit 8.8
88% Complete
Ambiance 8.8
88% Complete
Service 9.0
90% Complete
 • geverifieerd
  boekt de volgende keer weer bij Urban Flow
  Voor het eerst bij Urban Flow voor een massage: nek/rug/schouders. De massagetafel is een verwamd waterbed, (wat ik nog niet eerder bij een massage heb mogen ervaren) en maakte dat ik meer kon zakken tijdens de massage. Ik vond dat in de massage meerdere technieken aan bod kwamen en de sfeer was erg ontspannen, en Bethina hield goed rekening met mijn klachten en mijn eerdere operaties. Echt een aanrader als je behoefte hebt aan zen, yoga in Haarlem!
  Prijs/Kwaliteit
  90% Complete
  9.0
  Ambiance
  90% Complete
  9.0
  Service
  90% Complete
  9.0
  90

 • Op mijn vrije donderdag besloten om mezelf een massage cadeau te doen. Niet dat er speciale klachten zijn, maar af en toe de alledaagse spanning uit het lichaam laten masseren doet me altijd wel goed. De studio is licht en helder en ademt een sfeer uit waarin ik me thuisvoel. Hannie geeft een hartelijk welkom en omdat dit de tweede keer was dat zij me masseerde hebben we de algemene inleiding achterwege gelaten en eerst even bijgepraat. Daarna zijn we met de massage begonnen, ik bedoel natuurlijk dat Hannie masseerde (actief) en ik gemasseerd werd (passief). Hannie werkt met speciale olie die ze speciaal met kruiden en toevoegingen voor jou op maat maakt. Tijdens de massage speelt er op de achtergrond relaxte muziek, waardoor de ontspanning nog beter tot stand kan komen. Het is altijd jammer als de klankschaal aangeeft dat het voorbij is, maar dan ben ik wel volledig tot rust gekomen en voel me de rest van de dag lekker ontspannen. Ik kan het alleen maar aanraden.
  Prijs/Kwaliteit
  80% Complete
  8.0
  Ambiance
  90% Complete
  9.0
  Service
  100% Complete
  10
  90

 • Deze ayurvedische massage is echt een aanrader! Al direct bij binnenkomst voelde ik me op mijn gemak bij Hannie. Wat een warme en hartelijke vrouw! Als eerste kreeg ik een glaasje thee, geserveerd in de sfeervolle en lichte yogastudio om vervolgens een vragenlijstje door te nemen om mijn constitutie te bepalen. Daarna heerlijk gemasseerd met verwarmde olie die bij mijn constitutie paste. Had gelukkig de rest van de middag vrij genomen. Voelde me heerlijk ontspannen en loom en heb fantastisch geslapen die nacht. Ik kom zeker vaker!
  Prijs/Kwaliteit
  90% Complete
  9.0
  Ambiance
  90% Complete
  9.0
  Service
  90% Complete
  9.0
  90