1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...

Doet een Brazilian Wax veel pijn?

Een wax-behandeling is nooit helemaal pijnloos, zeker niet in je meest intieme (en gevoelige) zone, wat bij een Brazilian Wax het geval is. Hoeveel pijn het echter doet, verschilt van persoon tot persoon. De ene vindt het enorm meevallen, voor een ander voelt de eerste behandeling als een marteling. Het grote voordeel is wel, wanneer je regelmatig waxt ( en niet tussendoor scheert) worden je haartjes steeds zachter en dunner, waardoor een Brazilian Wax elke afspraak minder pijnlijk is.

Mocht je bang zijn voor de pijn, zijn er wel tips om in je achterhoofd te houden. Het kan je geruststellen, om eerst een ander onderdeel van je lichaam te laten waxen (zoals je onderbenen of bovenlip) zodat je kan kennismaken met het gevoel. Het is ook een goede methode om uit te testen of je je op je gemak voelt bij de salon die je hebt uitgekozen.

Ontspannen helpt echt! Het is niet heel makkelijk om rustig te blijven, wanneer je voor het eerste keer een intieme en pijnlijke behandeling ondergaat, maar hoe meer stress, hoe meer pijn! Vermijd daarom nicotine en caffeïne voor je behandeling. Gelukkig helpt de waxspecialist vaak ook om je gedachten te verzetten (toen ik mijn eerste Brazilian Wax kreeg, was ik binnen no-time gezellig aan het kletsen over onze favoriete series)

Probeer je waxbehandeling niet tijdens of rond je menstruatie te plannen, je huid is dan een stuk gevoeliger.

Je kan natuurlijk ook voor de wat stevigere middelen gaan (hoewel nog steeds zeer onschuldig) Neem bijvoorbeeld een half uurtje voor je afspraak een aspirine of ibuprofen. Ook kan je vragen naar no-scream-cream, een middel dat je voorafgaand aan je behandeling aanbrengt en de huid plaatselijk verdoofd.
Tenslotte, hou in je achterhoofd, hoelang je plezier houdt van het resultaat. No pain, no gain!

Brazilian Wax – in heel Nederland

Wil je reageren? Lees dit eerst even:
- Je kunt anoniem posten door een gebruikersnaam (alias) te kiezen.
- Je e-mail adres wordt nooit weergegeven, of voor andere doeleinden gebruikt.
- Als je een vraag stelt, gebruiken we je email adres alleen om je te laten weten dat er antwoord is.
- We gaan ten alle tijden discreet met je vraag en gegevens om.
- Als je inlogt met Facebook, Twitter of Linkedin, komt je echte naam er wel bij te staan.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Published by: Treatwell Nederland on