1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)
Loading...

Hoe bereid ik mijn huid voor op microdermabrasie?

Microdermabrasie is een veelzijdige behandeling tegen de ouder wordende huid. Bij een jonge huid gebeurt huidvernieuwing sneller dan bij de ouder wordende huid. Bij een teveel aan opgestapelde dode huidcellen kan een grauwe textuur ontstaan, doordat het licht niet meer goed weerkaatst wordt. Ook krijg je dan een reliëf, waardoor je een doffe uitstraling krijgt. Met slechts één microdermabrasiebehandeling kun je weer die jeugdige gloed krijgen. City Spa Haarlem combineert microdermabrasie met een milde glycolzuurpeeling om de exfoliërende werking te intensiveren en de huid verder te egaliseren en de huidtextuur te verfijnen. Daarom is het belangrijk om van tevoren je huid voor te bereiden op de behandeling. We geven je graag de drie essentiële tips:
Gebruik vanaf twee dagen voor de microdermabrasiebehandeling geen cosmetische verzorgingsproducten meer. Zo kun je zien of je huid van nature droog of vet is. Zo kan er een betere huidanalyse gemaakt worden en kan de microdermabrasiebehandeling optimaal ingezet worden.
Gebruik een milde exfoliant tot twee dagen voor de behandeling om de huidvernieuwing te activeren. Hiervoor zijn diverse crèmes beschikbaar, met onder andere melkzuur of glycolzuur als werkzame stoffen. City Spa Haarlem kan je ook adviseren en biedt complete verzorgingspakketten aan die de huid op de beste manier voorbereiden voor de microdermabrasie(kuur).
Vermijd direct zonlicht voor, maar vooral na de behandeling. Je huid wordt na een microdermabrasiebehandeling gevoeliger voor zonlicht, wat kan leiden tot hyperpigmentatie. Om kleurverschuivingen voor te zijn, dien je voor de behandeling de zon te vermijden. Het beste is om dagelijks een zonnebrandcrème boven je dagcrème te smeren met minimaal factor 30. Zo houd je een egale, frisse en stralende huid.

Mark – City Spa Haarlem in Haarlem

Wil je reageren? Lees dit eerst even:
- Je kunt anoniem posten door een gebruikersnaam (alias) te kiezen.
- Je e-mail adres wordt nooit weergegeven, of voor andere doeleinden gebruikt.
- Als je een vraag stelt, gebruiken we je email adres alleen om je te laten weten dat er antwoord is.
- We gaan ten alle tijden discreet met je vraag en gegevens om.
- Als je inlogt met Facebook, Twitter of Linkedin, komt je echte naam er wel bij te staan.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Published by: Treatwell Nederland on