De Wiki is de online kennisbank waar de consument antwoord kan vinden op zijn/haar beauty & wellness vragen. Treatwell heeft als missie de beauty & wellness ondernemer en de consument dichter bij elkaar te brengen. Door hier antwoorden op allerlei beauty en wellness vragen te geven, helpen we de consumenten én zorgen we er meteen voor dat de consument direct bij de juiste salon terecht komt voor de juiste behandeling.

Hoe werkt het?

Als partner van Treatwell kun jij ook meehelpen aan de uitbreiding van onze online kennisbank. Zelf krijgen wij veel vragen binnen via de mail, klantenservice en via stel je vraag aan Treatwell. Deze vragen willen wij voorzien van kwalitatieve antwoorden.

– Laat weten dat je mee wilt werken aan de uitbreiding van de Wiki.
– Wij sturen vragen op die binnen jouw expertise vallen.
– Zelf vragen met antwoorden sturen die jij als ondernemer vaak te horen krijgt.
– Vermelding van jou naam met salon en link onder artikelen waaraan jij hebt meegeholpen. Hierdoor zorg je zelf voor meer bezoekers op jouw salonpagina.
– Wij snappen dat jij het als salon druk hebt, er zit dus geen deadline aan vast. Maar hoe sneller je de antwoorden aanlevert des te sneller ze online staan en de consument van informatie voorziet.
– Consumenten die via Google hun vraag beantwoord krijgen kunnen meteen doorklikken naar jouw salonpagina.
– Wij zetten de artikelen op de Wiki, jij hoeft niks anders te doen dan vragen beantwoorden.

Wil jij ook een bijdrage leveren om zo jou potentiële klanten te helpen? Stuur dan een mailtje naar wiki@treatwell.nl. Samen kunnen we dan kijken hoe we het beste je hulp kunnen inzetten.