1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen stemmen)
Loading...

Wat is reiki?

Reiki betekend universele levensenergie in het Japans. Door allerlei factoren kan er in je lichaam een tekort aan deze energie ontstaan (blokkades). Daardoor word je sneller ziek en wordt het herstel daarvan vertraagd.

Bij een behandeling zorgt de Reiki die gegeven wordt voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam en worden blokkades weer opgeheven. Hierdoor wordt het zelfgenezende vermogen van de ontvanger bevorderd.

Het gaat hier om energie die op intelligente wijze geneest; het stroomt namelijk altijd daar naartoe waar genezing het meest nodig is, of dat nou lichaam of geest is. Reiki werkt nooit alleen in op de symptomen, maar juist ook altijd op de oorzaak.

Het kan dus zijn dat er iets anders gebeurt dan je verwacht; je hoopt op de genezing van een lichamelijke kwaal maar er ontstaat een emotionele omwenteling in je leven die precies nodig is om de fysieke klachten te laten afnemen. Ook slechte gedachtes waarmee je jezelf ziek kan maken, kunnen door Reiki veranderen en losgelaten worden.

Het heet “het Usui systeem van natuurlijke heling” omdat de Japanse priester Mikao Usui de kracht en technieken heeft herontdekt. Via zijn opvolgers is het eerst naar Hawaï en vervolgens naar de rest van de wereld overgewaaid.

Wolter – Fix in Amsterdam

Wil je reageren? Lees dit eerst even:
- Je kunt anoniem posten door een gebruikersnaam (alias) te kiezen.
- Je e-mail adres wordt nooit weergegeven, of voor andere doeleinden gebruikt.
- Als je een vraag stelt, gebruiken we je email adres alleen om je te laten weten dat er antwoord is.
- We gaan ten alle tijden discreet met je vraag en gegevens om.
- Als je inlogt met Facebook, Twitter of Linkedin, komt je echte naam er wel bij te staan.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Laat het mij weten wanneer er
Published by: Treatwell Nederland on