Kleine houtstraat 132, Haarlem
Open Tuesday: 08:55 - 17:00

Browse services

Venue reviews

4,8
990 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Voor het eerst dat ik met mijn krullen naar een echte krullen kapper ben geweest. Sandra gaf goede tips en knipte een mooi model.
Ik kom al jaren bij Betty! Zij geeft altijd goede adviezen en is expert in het knippen van krullen cq kroes haar. Heb je krullen of net als ik kroes haar, zou ik zeker een afspraak maken!
The way is een fijne plek die echt deskundigheid hebben en weten wat ze doen Daarnaast is het ook een gezellige plek
Show more reviews...

Meet the team

Betty
Krullen Coach
4.9
409 reviews

About

Door mijn passie voor krullen, is het mijn doel om het dagelijks leven met krullend en Kroes (Curls & Coils) haar makelijk en leuker te maken. Droog en beschadig haar komt weer tot leven na een personlijke behandel plan dat ik samen stel opbasis van de staat van jouw haar, wat jouw krullen nodig hebben om te herstellen & jouw leven style. Curlsys Geregisteerde Krullen Stylist. Keratine Behandeling Expert.

Services

Hair

What our customers say about Betty

Knowledgeable30
Skilled28
Talented20
Friendly15
Sandra
All Round kapper
4.8
148 reviews

About

Deze all-round kapper is buitengewoon bekwaam in cornrows, vlechten, boxbraids, hair extensions en weaves (weft haren naaien of met kralen), bijwerken van dreads. Elke Woensdag t/m Zaterdag kan jij bij Sandra terecht.

Services

Hair

What our customers say about Sandra

Skilled19
Experienced10
Friendly8
Professional6
E
Emma
Curl & Coil Care Novice
4.9
11 reviews

About

Nederlands: Als Curl & Coil Care Novice is Kelsey persoonlijk getraind door Curl Coach & Topstylist Betty Koomen om je krullen, kroes haar en hoofdhuid uitzonderlijk te verzorgen. Deze training bestaat uit het begrijpen van de ingewikkelde samenstelling van krul en krullend haar, het begrijpen van het evenwicht dat nodig is tussen hoofdhuid, haar, haarproducten, hulpmiddelen en technieken om de haargroei te maximaliseren en lengte te behouden tijdens een gezonde reis met krullen of krullen. English: As Curl & Coil Care Novice Kelsey has personally been trained by Curl Coach & Topstylist Betty Koomen to take exceptional care of your curls, coils, and scalp. This training consists of understanding the intricate make-up of curl and coily hair, understanding the equilibrium required between scalp, hair, hair products, tools, and techniques to maximize hair growth and retain length in a healthy curly or coil journey.

Services

Hair

About

The Way Haarlem
Kleine houtstraat 132
Haarlem

In hartje Haarlem is The Way Curls & Coils gespecialiseerd in de verzorging van alle Golvende, Kroes en Krullende haartypes, ondersteund door wetenschappelijke kennis en 34 jaar gecombineerde ervaring in haar- en hoofdhuidverzorging. De "Curls & Coils-methode" is de filosofie voor een systematische en holistische benadering van toegankelijk hoofdhuid- en krulverzorgingsregimes. Deze methode bevat de essentie van getextureerde haarverzorging: Reinigen - Herstellen - Voeden/hydrateren - Stijlen/definiëren - Krullen behouden. De ambitie is om jouw te helpen een haarverzorgingsregime te creëren dat simplistisch en zeer effectief is, met een harmonie van producten, hulpmiddelen en technieken die zijn afgestemd op jouw unieke set krullend of kroeshaar. In de salon wordt jij geholpen bij het begrijpen en genieten van jouw pluis-vrij en gehydratieered golvend, kroes en krullend of getextureerd haar.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Haarlem, Frans Halsmuseum op loopafstand

Het Team:
34 jaar gecombineerde ervaring in haar- en hoofdhuidverzorging.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Modern.
  • Gespecialiseerd in: Haarbehandelingen & krullen.
  • Merken & Producten: Hoogwaardige, voedzame, kruldefiniërende producten voor krullend en kroeshaar
MonMonday
Closed
TueTuesday
08:5517:00
WedWednesday
08:5517:00
ThuThursday
08:5517:00
FriFriday
08:5517:00
SatSaturday
08:5517:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019

Hair Salons nearby