Popular Treatments

Choose from 1970 venues offering nail treatments at nail salons and nail bars in Netherlands

SkinbyAdin

4,9
10 reviews
Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Show on map
Pedicure Basic 45 mins
€42,50
Pedicure cosmetisch 30 mins
€30
Pedicure uitgebreid1 hr
€50
Quick view venue details
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
16:3021:30
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0014:00
SunSunday
Closed

SkinbyAdin is een thuissalon met een frisse en moderne uitstraling en een goede kijk op huidverbetering. Of je nou komt voor een stevige bindweefselmassage, een gezichtsbehandeling, een pedicure of een ontspannende massage, het kan allemaal. Laat Adinda je adviseren in welke behandeling je nodig hebt en kom weer even tot jezelf.

Dermalogica, het no-nonsense merk uit Amerika waarmee we verschil gaan maken voor jou huid.

Adinda is al ruim 10 jaar werkzaam in de beauty branche. Met haar expert status van Dermalogica op zak zal zij het beste uit elke huid halen.

Huidverbetering en massage.

De bus stopt op een paar minuten lopen. Met deze bus is metro lijn E goed te bereiken om naar Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer te kunnen. Voor de deur is het gratis parkeren en (bijna) altijd plek.

Kennis. Dat is waar Adinda voor staat. Met jarenlange ervaring in verschillende merken en salons, veel diploma's en regelmatige updates van haar kennis zal zij in goed overleg met de klant kijken welke behandelingen en producten voor diegene geschikt zijn. Daarnaast zorgt ze dat elke klant met een fijn gevoel de deur uit gaat en ontspannen en met een frisse huid de rest van de dag kan ingaan. LET OP! de salon is gelegen op de 2de verdieping van een woonhuis en dus niet goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn

1
234
99