Franz von Suppéhof 1, Utrecht, 3543JL
Home-based venue
Open Today: 09:00 - 18:00
Off peak

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,6
248 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Altijd fijn bij Venus!
Het was mijn eerste keer bij Venus Beauty. Ik had een afspraak voor mijn benen en bikinilijn. Ik twijfelde om een brazilian wax te doen. Ik werd al snel op mijn gemak gesteld en het was geen probleem om het even te proberen. Gedurende behandeling werd ik vriendelijk geholpen en na afloop was is natuurlijk super blij met het resultaat. Al met al was het een prettige ervaring. Enorm flexibel, geruststellend en vriendelijk.
De behandeling was goed en ze geeft een goed advies waarop ik mijn wensen voor de behandeling heb bijgesteld. De producten die zij gebruikt zijn heerlijk en ze zorgt dat je je op je gemak voelt. Mijn negatieve punt zit met name in de locatie. Ik verwacht in een beauty salon meer sfeer. Dit was een garage en bij aankomst was niet duidelijk waar ik moest zijn. Er staat nergens een bordje dus het was op goed geluk aanbellen.
Ik ben erg goed geholpen en kom graag een volgende keer terug.
Doet pijn
Show more reviews...

Meet the team

Venus
4.7
225 reviews

Services

Hair
Face
Massage
Hair removal
Counselling & Holistic

Portfolio

What our customers say about Venus

Skilled17
Knowledgeable16
Professional15
Friendly12

About

Venus skin beauty
Franz von Suppéhof 1
3543JL Utrecht

Venus skin beauty in Utrecht Terwijde is een schoonheidssalon met een warme en huiselijke sfeer. Je kunt bij de salon terecht voor diverse facials en huidverbeterende treatments als microdermabrasie, microneedling en een peeling. Maar je bent aan het juiste adres voor massages, harsen en het laten verzorgen van je make-up.

Eigenaresse Khaleda is een gecertificeerde schoonheidsspecialiste en ze heeft meer dan 5 jaar ervaring. Kwaliteit en jouw wensen staan bij haar voorop. Dit betekent dat je altijd een behandeling op maat krijgt. Voor welke treatment je ook gaat: je verlaat de salon tevreden.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon. Parkeren voor de deur is gratis. Deze salon behandelt enkel vrouwen.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0018:00
Products used in this venue

Beauty Salons nearby