A-Clinic

Pastoor Greijmansstraat 1, Stamproy, 6039GG

A-Clinic has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Browse services

All
Hair
Face

Venue reviews

4,8
10 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was niet de eerste keer, maar ik ben telkens weer verrast over de correctheid en vriendelijkheid van de kappers. Bij een langere behandeling krjkg je er een heerlijke handmassage bij. Koffie is vanzelfsprekend, met een lekkere amuse. Ik heb treatwell Stramproy al aan meerdere kennissen aanbevolen en verheug me nu al weer op mijn volgende bezoek.
Super netjes , allemaal super vriendelijk , behulpzaam en meedenkend . Ik ben tevreden !
Super goed geholpen door Angela. Ik krijg een goed advies over welk kspsel bij mij zou passen. Mijn haar is heel mooi geknipt en ik ben hier heel blij mee. Binnenkort ga ik terug om mijn haar te kleuren.
Show more reviews...

About

A-Clinic
Pastoor Greijmansstraat 1
6039GG Stamproy

Bij A-Clinic begint een goed kapsel bij jou als klant. Individuele kenmerken worden bestudeerd en persoonlijke stijl is belangrijk in de keuze voor een bijpassend kapsel. Iedere snit en kleur wordt met uiterste precisie aangebracht, zodat uiteindelijk de ultieme individuele look wordt gecreëerd, ook bij mannen! Voor het team staat de klanttevredenheid op de eerste plaats. Zowel dames, heren en kinderen zijn hier van harte welkom. Professioneel advies vinden zij net zo belangrijk als vakkundig en professioneel gestyled worden. Zij verwelkomen je graag in hun wereld van haarperfectie en zelftevredenheid.

MonMonday
Closed
TueTuesday
08:3018:00
WedWednesday
08:3018:00
ThuThursday
08:3018:00
FriFriday
08:3018:00
SatSaturday
08:0016:00
SunSunday
Closed