Aimee Vriend

Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS), Amsterdam
5,0
154 reviews
Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS), Amsterdam
Last minute

Browse services

All
Face
Massage

Venue reviews

5,0
154 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hele prettige massage in een fijne setting.
Geweldige massage!
vriendelijk zorgzaam na een behandeling voel je weer herboren
Geweldig
heerlijk
Show more reviews...

Meet the team

Aimée
5.0
103 reviews

About

Hi ik ben Aimée Vriend "Massage is zeg maar echt mijn ding." Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar werkervaring in de massage- en wellnessbranche. Tevens ben ik opgeleid als holistische masseur in verschillende massagestijlen, waaronder ontspanning, Lomi Lomi, Hotstone, Deep tissue en zwangerschapsmassage. ​Zelf blijf ik ook constant in ontwikkeling door het volgen van verschillende opleidingen zoals Yoga Nidra teacher, Ademcoaching en nieuwe massagetechnieken. ​Ik geloof dat massage en ontspanning essentieel is voor lichaam en geest en kan bijdragen aan persoonlijke en geestelijke groei. Door mijn persoonlijke aanpak zijn al mijn behandelingen afgestemd op jouw behoefte. Dit zorgt niet alleen voor een intense ontspanning, maar kan je ook helpen om bepaalde doelen te bereiken en vormen van stress en letsel te voorkomen. ​Ik bied verschillende behandelingen aan, waaronder; Ontspanningmassage, Deep Tissue, Ayurveda, Zwangerschapsmassage en verschillende beauty behandelingen. ​Tip! Een echte aanrader is mijn eigen ontwikkelde Aloha Yoga Massage waarbij al mijn kennis en ervaring samen komt. Ik pas ook andere disciplines toe zoals ademhalingsoefeningen, coaching en verschillende ontspanningstechnieken. ​Daarnaast bied ik ook verschillende vormen van massagetraining aan waaronder mijn eigen Aloha Yoga Massage. "Masseren om te geven; kennis om te delen." Aimée Vriend

Services

Face
Massage

About

Aimee Vriend
Prinsengracht 493 (BLUEBIRDS)
Amsterdam

Bij massagesalon Aimee Vriend op de Prinsengracht komen body en mind samen op een prachtige locatie. Eigenaresse Aimee heeft meer dan 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in Aloha yoga massage, zwangerschapsmassages en schoonheidsbehandelingen. Daarnaast biedt ze ook diverse andere soorten massages aan zoals een ontspanningsmassage, deep tissue massage of een bindweefselmassage.

In de salon staan rust en aandacht voor details centraal. Aimee voert haar massages uit vanuit een holistisch perspectief en neemt echt de tijd om te kijken naar jouw lichaam en te luisteren naar eventuele klachten.

Let op: de salon bevindt zich in yogastudio BLUEBIRDS.

Let op: Aimee Vriend verhuist per 1 oktober 2019 naar een nieuwe locatie: Prinsengracht 493, 1016 HR Amsterdam.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
11:0018:00

Massage & Therapy Centres nearby