Dorpsweg 66A, Rotterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
35 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik hen €15 betaald voor wenkbrauwen waxen en epileren. Ze heeft alleen geëpileerd. Mensen die in een andere ruimte waren(hoofdingang) waren ziek. Ook hoorde ik een klant zeggen : ik ben ziek, pijn en verkouden. Voelde mij niet veilig. Ook moest ik een kwartier wachten ondanks afspraak
Anaï super lieve dame! Veel kennis en weet waar ze het over heeft. Geeft je advies en kijkt goed naar de huid waar de problemen zitten. Super ervaring en kom zeker terug
Heerlijke behandeling. Er is goed naar mijn huid gekeken en op basis van mijn huid een geweldige behandeling gekregen. Ik heb een zeer gevoelige huid. Ik ging met een trekkende/droge huid naar binnen en kwam herboren naar buiten. Droge/trekkende gevoel was weg maar ook niet het gevoel dat mn huis te vettig was (ergens anders wel gehad). Beste gezichtsbehandeling die ik ooit gehad heb. Goede professionele en persoonlijke behandeling. Aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!
Show venue reply...
Super fijn geholpen!! Zeer vriendelijke dame die mijn wenkbrauwen weer heeft laten stralen.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Anaï
4.9
25 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

About

Anaï Beauty
Dorpsweg 66A
Rotterdam

Bij schoonheidssalon Anaï Beauty gelegen aan de Dorpsweg in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, peelings, permanente make-up en waxen.

Eigenaresse Anaï zorgt ervoor dat jij je welkom voelt en zal goed luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften. Ze neemt voor iedereen de tijd zodat er ruimte is voor aandacht. Bij Anaï staat eerlijkheid hoog in het vaandel. Je kan hier een warm welkom verwachten.

Goed om te weten: er is mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Beauty Salons nearby