Dorpsplein 54, Duivendrecht, 1115CW

Browse services

All
Hair
Face

Venue reviews

4,3
26 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bianca was heel aardig, ze had niet doorgekregen dat ik een afspraak geboekt had die dag en was met een klant bezig. Ze heeft mij na 20 minuten tussendoor geknipt. Ze heeft kort mijn puntjes gedaan, zoals ik wenste. Naar mijn inziens was het een heel kort bezoek (minder dan 15 minuten) maar ging met een goed gevoel weg.
Bianca is een hele fijne kapper en geeft goed en eerlijk advies over mijn haar. Ik was erg blij met mijn haar na de behandeling!
Ik kwam voor een olaplex, maar met deskundig advies van Bianca toch een vitamine behandeling gedaan. Erg blij met het advies! Dank je wel Bianca!
Erg aardige kapster, ze probeerde mij goed te helpen. Sfeer in kapperszaak was wel beetje ongemakkelijk, maar daar kon zij weinig aan doen! kapsel was prima
Show more reviews...

Meet the team

Bianca
4.5
17 reviews

Services

Hair
Face

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted

About

B Trendz Salon
Dorpsplein 54
1115CW Duivendrecht

Bij B Trendz op het Dorpsplein in Duivendrecht ben je aan het juiste adres voor een nieuwe look. Denk aan een fijne knipbeurt voor de 3-maandelijkse dode puntjes of juist een compleet nieuwe coupe. Heb je altijd al eens een andere haarkleur willen hebben maar weet je niet zo goed wat bij jou past of wat je wilt? Geen zorgen! B Trendz heeft 10+ jaar ervaring, is creatief, heeft een persoonlijke aanpak en blijft altijd op de hoogte van de laatste trendz. Zo ben je verzekerd van een professionele behandeling met een optimaal resultaat en verlaat je de salon ontspannen en als een nieuw mens.

Ook kun je hier terecht voor het knippen, kleuren en plaatsen van haarwerken en weave.

Handig om te weten: de salon is aangesloten bij het ANKO en bij De Geschillencommissie. Ook kun je gratis parkeren voor de deur van de salon.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby