Beauty by Denice

Luit Blomstraat 46, 3555TH Utrecht
4,5
60 reviews
Luit Blomstraat 46, 3555TH Utrecht

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,5
60 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Sanne
16 days ago
Niet het resultaat dat ik had verwacht.
Anonymous
a month ago
Denice is een erg sympathieke en aardige vrouw met een gezellig praatje. Er was niet zoveel aan mijn gezicht te doen, omdat mijn huid er goed en schoon uitzag. Wat ik daardoor heb gemist is een gezicht- nek en schoudermassage. Maar dit hoort misschien niet meer bij de behandeling? Er is bij mij geen apparaat gebruikt voor de Microdermabrasie. Wel is mijn gezicht handmatig gescrubd. Helaas is er geen vermindering van de pigmentvlekken.
Greetje
a month ago
Fijne salon, altijd goede service en erg blij met het resultaat! Dit was mijn eerste keer microdermabrasie en door de goede uitleg en het mooie resultaat zeker voor herhaling vatbaar.
Linda
a month ago
Miranda
a month ago
Show more reviews...

About

Beauty by Denice
Luit Blomstraat 46
3555TH Utrecht

Bij Beauty by Denice in Noord-Zuilen kun je terecht voor jouw behandelingen op het gebied van beauty. Gezichtsbehandelingen, Shellac, acrylnagels, gelnagels, wimperextensions en epileren? Check, check, check! Wist je dat je hier echter ook terechtkunt voor het laten verwijderen van je tatoeage? Denise zet haarweaves bij je voor een volle haardoos, maar je kunt je look ook upgraden door wat veertjes en spinsels te doen. Net even wat anders, maar dat maakt het niet minder leuk. Er is hier veel ruimte voor jouw ideeën en zolang jij tevreden bent, is Denise dat ook.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby