Beauty by Esmé

Houtstraat 46, Tilburg. Part of Beauty by Esmé.
4,7
941 reviews
Houtstraat 46, Tilburg. Part of Beauty by Esmé.

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Our Work

Venue reviews

4,7
941 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Prima
Het was een super fijne ervaring. Georgiana was een schat van een mens, fijn om mee kennis te maken en we hebben 45 minuten heerlijk gekletst. Ook werd grondig meegekeken naar mijn voeten en werd er ook advies gegeven. Echt een aanrader!
Het was erg aangenaam en deskundig hoe Marly te werk ging.
Ik vond het een beetje spannend om naar de pedicure te gaan en schaamde me voor mijn voeten, maar Marly heeft me heel erg gerustgesteld en super geholpen. Tot de volgende keer!
Show more reviews...

Meet the team

Georgiana
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste
4.9
78 reviews

About

Hallo, mijn naam is Georgiana! Op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij mij terecht voor een behandeling. Ik hoop u snel te verwelkomen op een van onze locaties.

Services

Face
Nails
Hair removal
Physical therapy

Portfolio

Marly
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste
4.9
20 reviews

About

Hallo, mijn naam is Marly! Op woensdag, donderdag en zaterdag kunt u bij mij terecht voor een behandeling. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd pedicure. Eén jaar later heb ik de opleidingen schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure eveneens met succes afgerond.    Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken, hierdoor werk ik iedere dag met veel plezier. Het is mijn doel dat iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt en na de behandeling met een goed gevoel naar huis gaat. Ik hoop u snel te verwelkomen op een van onze locaties.

Services

Face
Nails
Hair removal
Physical therapy
Esmé
Medisch pedicure & Schoonheidsspecialiste
5.0
268 reviews

About

Welkom, mijn naam is Esmé van Esch - van Gorp. Sinds 1 juni 2012 ben ik de trotse oprichter en eigenaresse van Beauty by Esmé. Mijn liefde voor het vak is na het starten van mijn opleiding in 2008 een uit de hand gelopen hobby geworden. Ineens was ik in het ondernemerschap gerold. Aan de eettafel van mijn ouders ben ik begonnen met manicures bij vrienden en familie. In 2012 kreeg mijn passie een naam: Beauty by Esmé. Na de inschrijving bij de KvK besloot ik te stoppen met mijn HBO studie en 100% voor mijn eigen salon te gaan. De school waar ik mijn medisch pedicure- en schoonheidsspecialiste opleiding heb afgerond, heeft me in dat jaar geïnterviewd. De tekening die ik hen liet zien van mijn droomsalon en de ambities die ik gedeeld heb zijn allemaal uitgekomen. In 2016 kocht ik een jaren '30 pand waarin (na een grote verbouwing) mijn salon is gevestigd op de begane grond. Wat aan de eettafel van mijn ouders is begonnen, is nu uitgegroeid tot een bedrijf waar drie mensen werkzaam zijn. Elke dag opnieuw werk ik eraan om mijn salon, de klantbeleving en behandelingen te verbeteren. Het is mijn missie om de beste behandeling te geven om daarmee de beste versie in iemand naar boven te halen. Waarom boeken? Ik geloof dat als je goed voor jezelf zorgt dit bijdraagt aan een gelukkig leven vol comfort, ontspanning en zelfvertouwen. Iedereen die kiest voor een behandeling in een van mijn salons, kan rekenen op een professionele behandeling in een vertrouwelijke sfeer. Een salon waar je jezelf thuis mag voelen. Gun jezelf een moment van rust en laat je heerlijk in de watten leggen door een van onze specialisten. Tot snel!

Services

Face
Nails
Hair removal
Physical therapy

Portfolio

About

Beauty by Esmé
Houtstraat 46
Tilburg

Je kunt bij schoonheidssalon Beauty by Esmé in Tilburg terecht voor het totaalconcept als het gaat om beauty. Dit is the place to be voor gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, gellak en harsbehandelingen.

In deze professionele maar huiselijke salon onderga je behandelingen waarbij kwaliteit en ontspanning de uitgangspunten zijn. Eigenaresse Esmé is na een jarenlange interesse en passie voor persoonlijke verzorging haar eigen bedrijf gestart in de beautybranche. Door het regelmatig volgen van cursussen en bijscholing houdt Esmé haar kennis up-to-date én kan ze jou zo goed mogelijk adviseren.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Beauty Salons nearby