Beauty Salon Réflexion Reviews

Zandstraat 52-A, VEENENDAAL

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,9
94 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Genoten van een heerlijke seizoensbehandeling!🥰
Het is bijzonder om te ervaren hoe Sigrid haar jarenlange ervaring als schoonheidspecialiste combineert met al haar kennis over de Sothys producten. Ze adviseert op een ongedwongen heldere manier, maar ontspanning staat bovenaan. Ze weet op tijd haar gast in stilte te laten genieten van de behandelingen met bijbehorende gezichts en hals massage.
Een mooie en heerlijke salon. Zeer professioneel en een heerlijk warme sfeer. Je komt hier echt even tot rust. Er wordt met mooie producten gewerkt die ook goed uitgelegd worden in wat ze voor je doen. Massages zijn heerlijk en worden uitgevoerd op wat jij op dat moment nodig hebt/wenst. Ik moet er 30 km voor rijden maar heb dat er graag voor over.
Een fantastische salon met aandacht voor de klant en welgemeende adviezen. De behandelingen zijn afgestemd op de klant en daardoor een verwennerij. Ook de producten zijn een weldaad voor je huid. Kortom een aanrader.
De behandelingen zijn heerlijk. Worden volgens mij heel goed uitgevoerd. Heel goed advies over de producten die bij de behandeling gebruikt worden.Deze produkten kun je dan eventueel kopen. Heb zelf gemerkt dat als je de produkten gebruikt je huid er beter gaat uitzien. Na de behandeling voel je je een ander mens. Zeker een aanrader
1
1617
18
19