Groenstraat 139-155, Tilburg, 5021LL
Open Tomorrow: 09:00 - 21:00

Browse services

Venue reviews

4,8
18 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
zojuist Net een zwangerschapsmassage gehad bij Jose. De massage was echt heerlijk! Ze neemt echt de tijd voor je en is heel erg lief! Het is echt een aanrader en zeker de moeite waard om eens een massage te boeken. Je krijgt ook waar voor je geld. Als je 1 uur boekt dan krijg je ook echt 1 uur (misschien zelfs wat langer) dat je echt gemasseerd word. Kortom; helemaal geweldig!
Goede massage, Ontstressend , relaxed.
Show venue reply...
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Niet alleen aaien en strelen maar soms ook even wat druk. Te stevig mag niet ivm de zwangerschap, maar daarom toch goed! Ik kom zeker nog een keer terug!
Show venue reply...
Het was echt ontspannen, kundig! José, neemt rustig de tijd om naar je te luisteren en voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en past de olie aan die bij je past. Je komt weer thuis in je eigen lichaam. Vaker zo'n momentje voor mezelf.
Show venue reply...
Heerlijke massage gehad. Ze neemt alle tijd voor je en zorgt dat je je gelijk op je gemak voelt.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Jose
5.0
6 reviews

Services

Massage

About

Blaakend Gezond
Groenstraat 139-155
5021LL Tilburg

Goed voor jezelf zorgen is een balans tussen inspanning en ontspanning. Blaakend Gezond helpt je om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit door middel van fijne massages, aandacht voor goede voeding, voldoende beweging en het volgen van creatieve workshops. Ze helpen je met afvallen en op gezond gewicht te blijven zonder dat je rare diëten volgt. Het enige wat je doet is je leefstijl wat aanpassen en de juiste keuzes maken. Dit zal leiden tot een optimaal resultaat én dat magische gevoel. Geniet voor- of achteraf van de lekkere smoothies of salades.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
13:0018:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0014:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby