Bodyshape2Beauty

4,5
45 reviews
Poortdijk 34 D, IJsselstein, 3402BS

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,5
45 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
She is friendly with customers
Very smooth and relaxing
Super lieve vrouw, eerste behandeling en voel me meteen thuis! Mijn huid is aanzienlijk vooruit gegaan, en ook de massage was heerlijk kortom; een aanrader!
Ik ben echt met een geweldig gevoel de deur uitgegaan bij Stella. Ik heb een hele boost gekregen na de behandeling. De behandeling zelf was professioneel en vakkundig, mijn huid voelde erna heel zacht aan. De massage die ik erbij gekregen heb, was echt heerlijk! Echt een aanrader. Ik kom zeker terug!
Show more reviews...

Meet the team

Stella
Eigenaar
4.8
15 reviews

About

Body shaping, cellulitis behandeling, Diodlaser ontharen, Slim-pressotheraphie, body booster, Dermabrasie, Anti-aging Thermage, Tatoeage verwijderen. Ouderdom vlekken probleem. Microneedling met pen.

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Physical therapy
Medical & Dental

About

Bodyshape2Beauty
Poortdijk 34 D
3402BS IJsselstein

Wil jij nog een aantal centimeter extra kwijtraken na het afslanken of een cellulitis probleem aanpakken? Dan ben je bij Bodyshape2beauty aan de Poortdijk in Ijsselstein aan het juiste adres! Ze bieden hier lichaamsbehandelingen aan zoals: afslanken, bodyshaping of cellulitis verwijderen/verminderen. Hiervoor maken ze gebruik van zeer professionele apparatuur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cryolipolyse behandeling, waarbij vet bevroren wordt op specifieke plaatsen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor microdermabrasie, IPL ontharen en IPL acnebehandelingen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:3019:00
WedWednesday
10:3019:30
ThuThursday
10:3019:30
FriFriday
10:3017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby