Chells Chairs Reviews

Apollolaan 138, 1077BG Amsterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,4
50 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Right on time, friendly service, good haircut, good price
Knippen a 20 euro voor kind geboekt en vooruit betaald. Eigenaresse Chell niet aanwezig?? Moest knipbeurt door zelfstandige collega laten uitvoeren en nog een keer ( tegen 2 keer zo hoog tarief) afrekenen. Schriftelijke klacht ingediend bij Treatwell. Op 14/12. NIets op teruggegooid. Uiteindelijkers 60 euro(!) om een meisje van 12 te Laren knippen!!
Show venue reply...
Wat een ongelofelijk slechte kapsalon! Toen ik aankwam, bleek degene met wie ik een afspraak (via Treatwell gemaakt en telefonisch bevestigd) had, er niet te zijn. Dat ik wel een plek had kunnen boeken, was niet hun probleem zeiden ze. Ik werd alles behalve vriendelijk behandeld. Een andere kapster riep constant dat ze niet voor Treatwell werkte en dat ze me kon knippen als ik haar rechtstreeks betaalde. Toen ik vroeg wat dat kost, noemde ze een bedrag 10 euro hoger dan via Treatwell. Afrader!!!
Nu ik mijn haar niet meer laat verven en het ook niet meer lang draag, is een professionele knipbeurt nog belangrijker geworden. En ik weet dat ik daarvoor altijd bij Chells Chair terecht kan, ook als Crachelle er zelf niet is vanwege zwangerschapsverlof, dan weet ik dat ik in goede handen ben bij Marlies met haar vele jaren ervaring.
Zoals gewoonlijk top! Fijne persoonlijke service en mn nagels zien er goed en verzorgd uit.
1
2
34
9