CHRIS beauty bar

4,8
286 reviews
Pr. Beatrixlaan 582, Den Haag
Open Tomorrow: 09:30 - 18:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,8
286 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Samaneh legt alles rustig uit, denkt met je mee en geeft goed persoonlijk advies.
Amber heeft mij super goed geholpen ! Super lief en met veel aandacht. salon is ook mooi en heel schoon. Ik kom zeker vaker terug
Chris Beauty Bar is heel professioneel, met vriendelijk personeel. Mijn gel nagellak bleef er ruim vier weken op zitten zonder krasje - ze hebben er zeker eenvaste klant bij.
Teleurgesteld. Onderwimpers per ongeluk meegekrult, dat ziet er niet zo mooi uit. Bovenwimpers teveel gekrult waardoor ze nu erg tegen mijn oogleden aanzitten. Dat voelt irritant maar is ook vermoeiend voor m'n ogen. Wel oplossing aangeboden maar daar voelde ik me niet prettig bij (risico dat waterstofperioxide in m'n oog zou komen). Kwam niet echt professioneel en kundig over, vind het echt jammer :( Probeer er nu zelf maar het beste van te maken. Verder wel aardige mensen.
Show more reviews...

About

CHRIS beauty bar
Pr. Beatrixlaan 582
Den Haag

CHRIS beauty bar is een Dermalogica Expert-salon in Den Haag voor hem en haar. Bij CHRIS beauty bar komt een divers internationaal publiek, van expats tot tieners en zelfs ouderen. Het is hier vooral belangrijk dat je je direct op je gemak voelt en dat je een behandeling op maat krijgt die perfect aansluit op wat jij nodig hebt. Of je huid nu een schoonheidsbehandeling nodig heeft of je een manicure, pedicure, relaxmassage of waxbehandeling kunt gebruiken: CHRIS beauty bar is er voor jou. Het team kan door middel van 'hairstrokes' permanente make-up bij je aanbrengen en hiermee volle wenkbrauwen creëren die niet van echt te onderscheiden zijn. Zorg goed voor jezelf en je loopt weer stralend de deur uit.

Handig om te weten: bij CHRIS beauty bar kun je een uitrijkaart krijgen voor gratis parkeren in de parkeergarage van het WTC. De salon bevindt zich op de 2e verdieping van het WTC gebouw. Entree via de hoofdingang.

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3020:30
WedWednesday
09:3020:30
ThuThursday
09:3020:30
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
09:3018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby