Marnixstraat 190H, Amsterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 20:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,7
309 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hij heeft mij overigens ook de winkel uitgestuurd op een hele agressieve manier. Ik deed mijn schoenen aan en ik ben achter Michelle aangegaan of ze oké was. Ik vind het echt heel erg voor Michelle, want ik weet dat ze erg hard werkt. Al denk ik dat het beter voor haar is dat ze hier niet meer werkt, met deze mensen. Ik kom hier in elk geval NOOIT meer. Vreselijke ervaring en dat wens ik niemand, maar dan ook niemand toe. 3/3
Ik durf hier nooit meer terug te komen, het was een van de engste momenten uit mijn leven... Michelle begon ook te trillen en huilen. Ik ben dan ook getuige geweest van alles wat er gezegd werd.. Er bleek een borstel te missen en er werd gedreigd dat het salaris van het personeel niet uitgekeerd zou worden. Toen vertelde Michelle dat hij de beter eerst de camera beelden konden checken en toen begon de man heel agressief te worden. (2/3)
Op 7 juni was ik de nagelsalon voor een Spa pedicure en dat laat ik inmiddels al een jaar bij Michelle doen. Zoals altijd doet ze dat super netjes en daarnaast is ze onwijs vriendelijk. Maar toen gebeurde er iets dat mijn hart brak. Een man kwam de salon binnen (ik vermoed de baas), hij was aan het schreeuwen en heel agressief tegen Michelle terwijl ze op dat moment niks verkeerds deed. Ze was gewoon bezig met mijn nagels! Ik was op dat moment echt heel bang. (1/3)
Show more reviews...

Meet the team

S
Svetlana

Services

Hair removal
K
kiki
5.0
10 reviews

Services

Face
Nails
A
Aysel
4.8
10 reviews

Services

Face
Nails
J
Jorday

Services

Nails
M
Michelle
4.8
66 reviews

Services

Nails
Ginger
5.0
33 reviews

Services

Nails

About

Cinderella’s Beauty Salon
Marnixstraat 190H
Amsterdam

Schoonheidssalon Cinderella’s Beauty Salon vind je aan de Marnixstraat in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor gezichts- en wenkbrauwbehandelingen, waxen, manicures, pedicures, acrylnagels, gelnagels of de zonnebank.

Het team staat voor je klaar om je in de watten te leggen. Gemiddeld heeft het team tussen de zeven en tien jaar ervaring. Je bent hier dus in goede handen. Omdat de salon veel verschillende behandelingen onder één dak aanbiedt, hoef je niet van hot naar her. Cinderella’s Beauty Salon is een goede plek om tot rust te komen. In de salon staan kwaliteit en service centraal. Het team transformeert jou hier tot een ware Cinderella.

Let op - Alle klanten moeten een masker dragen vanwege COVID19. Een masker kan in de salon gekocht worden voor 1 euro

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby