Cliniq 91

Kaagkade 57C, Zoetermeer

Sorry, Cliniq 91 is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Juliviënne Beauty Centre

228 reviews
Bredewater 16

Blue Goddess nail studio

58 reviews
Nederlandlaan 56, 2711 JX Zoetermeer, Nederland

Pacinobarbershop

71 reviews
Middelwaard 73, Zoetermeer

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

5,0
93 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben dik tevreden over het resultaat..heb al 4 behandelingen gehad en er groeit bijna geen haar meer. Ook de inrichting en sfeer van de salon is zeer aangenaam.
Ik heb mijn research gedaan en ze werken hier met een van de beste laser apparaten voor ontharing. De behandeling verliep soepel en fijn. In vergelijking tot andere plekken heb ik amper pijn ervaren. Ik raad het iedereen aan.
Ik heb per ongeluk op 4 sterren geklikt terwijl ik 5 sterren wilde geven! Ik heb een facial gehad hier en het was heeeerlijk. Ze werken hier voor veel behandelingen met vegan producten. Ik vind dit zelf een dikke plus omdat ik geen agresieve producten op mijn huid wil. Mijn huid voelt schoon en zacht aan.
Ik was weer bij Elly gaan laseren en het was weer top. Veel beter dan alle andere plekken waar ik geweest was in het verleden. Aanrader!!
The best!
Show more reviews...

About

Cliniq 91
Kaagkade 57C
Zoetermeer

Bij beauty salon Cliniq 91 in Zoetermeer kun je ongewenst haar vakkundig laten verwijderen met een hoogwaardige laser: de Soprano ICE Platinum. Of je nu alleen je benen laat laseren, of je hele lichaam: het is allemaal mogelijk. Het grote voordeel van laseren is dat de haarzakjes vernietigd worden, waardoor de haren na enkele sessies niet meer terugkeren. Dit betekent dat scheren en waxen uiteindelijk niet meer nodig is en dat is natuurlijk ideaal.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor deur.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
10:0017:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed