Cremode

Andesdreef 13, 3563GA Utrecht
4,8
68 reviews
Andesdreef 13, 3563GA Utrecht

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

4,8
68 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Zeer tevreden over mijn behandeling ga zo door.
Richard
2 hours ago
Meestal leg ik de afspraak telefonisch vast; dit keer wilde ik internet eens proberen. Bevalt goed. Als ik iets eerder ben wordt ik meestal direct geholpen. Thee en koffie heb ik thuis gedronken, dus die sla ik af. Mohammed is de vriendelijkheid zelf en altijd belangstellend naar mijn wel en wee. Woont eigenlijk mij om de hoek. Omdat ik altijd de kortste tondeusestand neem, ben ik ook altijd weer snel weg. Ik beveel de kapsalon van harte aan.
Anonymous
11 days ago
Super lieve vrouw! Heel goed geholpen
Anonymous
22 days ago
Het personeel heette me meteen heel erg welkom met een kopje koffie en e en afspraak was snel gemaakt, een tweede afspraak meteen de volgende dag. De behandeling (knippen, kleuren) is uitstekend uitgevoerd en verzorgd, alle mogelijke zorg aan besteed. Ze heeft zelfs op d e eerste dag na het knippen op 2 punten achter mijn oren uitgetest wat voor middel mijn huid het besye verdraagt m.b.t. het kleuren van de dag erna. Dit heeft ook uitstekend uitgepakt. Kortom: prima zaak met prima personeel!
Sabine
a month ago
Super vriendelijke medewerker welke mooi werk heeft geleverd! Een tevreden klant hier.
Malou
a month ago
Show more reviews...

About

Cremode
Andesdreef 13
3563GA Utrecht

In Winkelcentrum de Klop in Overvecht is Cremode sinds 2009 gevestigd. Bij deze salon danken ze hun succes aan vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Je wordt hier ontvangen in een prettige omgeving met een gezellig gesprekje en een kop koffie. In een ontspannen sfeer werken ze hier met veel enthousiasme, creativiteit en kwaliteit aan de behandeling die jij wenst! Ze zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen, maar ook vrouwen kunnen hier terecht. Zelfs de allerkleinsten zijn hier van harte welkom voor een knipbeurt!

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby