Daja Schoonheidsinstituut

Amsterdamstraat 28, 2032PR Haarlem
4,2
81 reviews
Amsterdamstraat 28, 2032PR Haarlem

Venue reviews

4,2
81 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Madeleine
2 months ago
Prima basic behandeling, daarnaast heel belangrijk: Vriendelijk, no-nonsense en geen pusherig gedoe om maar producten te kopen. Die laatste twee elementen zijn voor mij echt een pré.
Gem
2 months ago
Leida is een heel aardige dame. Bij Daja was ik al eerder geweest voor een pedicure en deze was prima bevallen. Ook nu merkte ik gelijk dat er een professional aan het werk was. De salon is keurig schoon. De bejegening is het absolute mooie visitekaartje. Het is minder prettig dat er tijdens je behandeling ook gewoon klanten kunnen binnenkomen, omdat je niet in een afsloten kamer maar achter een gordijn ligt. Het is jammer dat er niet tijdens de behandeling wordt verteld wat er nu voor onderdeel komt. Zelf heb ik de scrub gemist, en vond ik de werking van de producten niet zo intensief als gehoopt. De massage was goed, maar had langer gemogen en het liggen met het masker korter of deze hadden gecombineerd kunnen worden. Het is prettig als je in de gelegenheid wordt gesteld om in de spiegel te kijken naar het epileerwerk tot zover. Dat is niet gebeurd en daardoor zitten er nog wat haartjes die ik zelf liever ook weg had gewenst. Na afloop werd ik mooi opgemaakt en mocht ik bijzondere lippenstift uitproberen die kleurrijk is en lang blijft zitten. Helaas was deze niet zo verzorgend als de lippenbalsem waar mijn voorkeur naar uitging. Wel is het een leuk cadeautje voor Sinterklaas. Leida neemt uitgebreid de tijd voor haar klanten. Na afloop krijg je zelfs een koekje en enkele proefmonstertje mee om thuis uit te proberen. Daja Schoonheidsinstutuut verzorgt ook make-up workshops en daar kom ik ook graag een keer voor terug. Absolute vriendelijkheid en een goed gesprek zijn hier gegarandeerd.
Marja
3 months ago
Wederom weer heel tevreden.
Edwin
4 months ago
Ambiance zeer oud en muf. Het rook er niet fris. Dame was wel zeer vriendelijk, maar door het interieur dat stil heeft gestaan en vooral het niet fris ruiken van de omgeving zou ik niet nog een keer gaan.
Anonymous
4 months ago
Show more reviews...

About

Daja Schoonheidsinstituut
Amsterdamstraat 28
2032PR Haarlem

In de Haarlemse Amsterdamstraat zit je bij Daja goed voor vele schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. De schoonheidsspecialiste staat voor je klaar en ze zijn erkend specialist in verjongingskuren maar ook geven ze bijvoorbeeld make-uples met producten van LOOkX . Eigenaresse Leida boekt succes met internationaal bewezen methoden, zoals Bio Skin Jetting en Professional Peeling. Het fijne is dat je je fijne rimpels met deze kuren bijna helemaal kan laten verdwijnen. En zelfs de diepere lijnen worden zestig tot tachtig procent minder zichtbaar.

Monday
Closed
Tuesday
09:1518:00
Wednesday
09:1518:00
Thursday
09:1520:00
Friday
09:1518:00
Saturday
09:1517:00
Sunday
Closed

Beauty Salons nearby