Delete - Zwolle

5,0
14 reviews
Klokkensteeg 2, Zwolle - Part of Delete waxing
Open Today: 10:00 - 21:00

Browse services

Venue reviews

5,0
14 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mijn eerste keer bij Delete maar zeker niet de laatste keer. Ik was opzoek naar een goede en fijne wax salon in Zwolle en kwam via Treatwell hier terecht. Liza was erg aardig en ging efficiënt te werk!
netjes, discreet, gezellig, professioneel. Aanrader !
Eerste keer waxen en dus een beetje zenuwachtig maar liza was zeer geruststellend en legde alles goed en duidelijk uit zodat ik niks had om me zorgen over te maken. Enorm fijne ervaring gehad en ik kom gauw weer terug!
Vriendelijk geholpen. Tevreden klant.
Na een wat mindere ervaring bij een andere salon nu weer helemaal gerustgesteld. Liza was heel goed en doelgericht, ik voelde me op mijn gemak en hoewel ze aangaf pas net nieuw bij Delete te zijn, merkte ik dat totaal niet aan haar aanpak. Behalve dat ook gewoon een super leuke meid! Zeker een aanrader. Wanneer het lukt zal ik zeker een nieuwe afspraak maken bij Liza.
Show more reviews...

Meet the team

L
Liza

Services

Hair removal
L
Leanne

Services

Hair removal

About

Delete - Zwolle
Klokkensteeg 2
Zwolle

Bij ontharingssalon Delete - Zwolle zijn ze gespecialiseerd in waxen. Vrouwen en mannen kunnen hier terecht voor een Brazilian, het waxen van de benen, armen en het gezicht.

De specialisten stellen je op je gemak, zodat je tijdens de waxbehandelingen toch even kunt ontspannen. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Het voordeel van waxen is dat de haartjes zo'n drie tot zes weken wegblijven. De specialisatie van Delete is de Brazilian wax en de Boyzilian, de Brazilian wax voor mannen. Je kunt hier kiezen uit de full Brazilian wax, de strip of triangle. Je kunt in deze salon ook een Brazilian wax combineren met een vajacial of vajazzling.

Let op: je kunt in de salon niet met contant geld betalen.

Let op: Per 1 juli zullen de prijzen gaan wijzigen!

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0018:00

Waxing Salons nearby